Jump to content

Anunt!

  • Acceptam admini activi pe serverele noastre, gradele sunt gratuite, nu se necesita multe ore pentru aplicare si raspunsul il primiti in maxim 24 de ore.
  • Acceptam moderatori, global moderatori, supervizori si designeri.  Chiar daca nu indepliniti unele cerinte, noi oricum va incurajam sa faceti cererea si impreuna o sa hotaram in dependenta de situatie.
  • Acceptam 1 server de CS:S v34 (orice mod). Oferim DNS si moderator la categorie.

Salut

Guest Image

Salutare prietene, bine ai venit în casa familiei roiale, noi suntem o elită unită și ne ajutăm reciproc.
Noi stăm mereu cu brațele deschise si acceptăm membri noi in familia noastră.
Te asigurăm că daca ești un om care știe ce inseamnă stima și bunul simț atunci o sa te incadrezi perfect in ELITEROYAL.
Alatură-te acum de noi și nu uita ca dupa crearea contului vei primi o confirmare pe mail in Mesaje Primite sau in Spam.


Silviu Vlaic

respins Cerere-Grad -Silviu

Recommended Posts

Pro, destul de ok, cred ca s ar descurca, l am vezut și la mixturi pe sv. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Silviule, pâna acum toti care au facut cerere de grad au fost acceptați...dar...

De pe serverul de minigame cred ca iti amintești si tu ce abuz făceai de grad, inclusiv pe mine, cât mute si gag imi dădeai fara absolut nici un motiv. Nu știi/știai că gag/ban/mute 0 înseamnă permanent si nu e prea okey, mai ales ca aveai un grad destul de mare. Nu făceai diferenta dintre gag si mute, nu cred ca ai destulă experiență, te rog, cand vei învăța mai bine despre comenzi și cand se folosesc poate vei fi acceptat.

Maturizează-te și ai grija la limbaj, pâna atunci cu părere de rău ai

:respins:

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

De ce ELITEROYAL?

Pentru ca suntem o comunitate facuta de jucatori pentru jucatori, infiintata in 2013.. Suntem o mica familie pozitiva si prietenoasa intr-o mica casa care se numeste "ELITEROYAL" Alatura-te noua si nu o sa regreti nici o clipa!

×