Jump to content

Anunt!

  • Acceptam admini activi pe serverele noastre, gradele sunt gratuite, nu se necesita multe ore pentru aplicare si raspunsul il primiti in maxim 24 de ore.
  • Acceptam moderatori, global moderatori, supervizori si designeri.  Chiar daca nu indepliniti unele cerinte, noi oricum va incurajam sa faceti cererea si impreuna o sa hotaram in dependenta de situatie.
  • Acceptam 1 server de CS:S v34 (orice mod). Oferim DNS si moderator la categorie.
iGreen

Puncte de activitate

Recommended Posts

Salut, am instalat un plugin nou si simplu care da puncte atunci cand faci un topic nou sau cand scrii un reply, se pun automat 10 puncte la fiecare topic si fiecare reply facut, DAR punctele nu se acumuleaza pentru orice postare din orice categorie/forum/sub-forum dar in mare parte se acumuleaza aproape peste tot, nu se acumuleaza doar la reclamatii, cereri unban, zona administrativa si arhiva.

Punctele apar pe profilul personal ca in poza de mai jos:

98PEjXb.jpg

Pe viitor, prin acest sistem o sa facem concursuri cu premii frumoase, punctele se pot reseta dar pot ramane si permanent, probabil ca penalitate pentru anumite incalcari altii vor primi reset la puncte sau li se va scadea din puncte, avem multe idei pentru acest plugin, daca aveti si voi idei va rog sa le lasati aici in topic.

Share this post


Link to post
Share on other sites
14 hours ago, iAngryPain said:

Prin intermediul acestui plugin ar trebui sa dai si Veteran.

Adica gen 1 an minim + x puncte, ar fi o chestie.

Buna idee. 💪

Daca aveti propuneri ce numar de puncte sa fie lasati-le aici.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

De ce ELITEROYAL?

Pentru ca suntem o comunitate facuta de jucatori pentru jucatori, infiintata in 2013.. Suntem o mica familie pozitiva si prietenoasa intr-o mica casa care se numeste "ELITEROYAL" Alatura-te noua si nu o sa regreti nici o clipa!

×