Jump to content

Anunt rapid 1
Daca esti un jucator activ pe serverele noastre atunci te asteptam cu mare placere cu o cerere grad la categoria serverului preferat.
Suntem in cautare de un staff activ si serios care are capacitatea de a rezolva problemele intr-un mod calm si eficient, gradele sunt gratuite, nu se necesita multe ore pentru aplicare si raspunsul il primiti in maxim 24 de ore, iar daca sunteti o persoana pozitiva, stafful va lasa o parere buna si daca aveti caracteristicile de mai sus atunci probabilitatea ca cererea sa fie acceptata este 99%.
Va asteptam cu drag si va dorim o distractie placuta alaturi de noi si nu uitati ca daca intalniti neintelegeri cu cineva din admini sau jucatori noi va ajutam sa ajungeti la o solutie pozitiva in orice situatie.

Anunt rapid 2
Acceptam moderatori, global moderatori si designeri. Daca indepliniti conditiile necesare atunci va asteptam cu o cerere.
Chiar daca nu indepliniti una sau doua conditii noi oricum va incurajam sa faceti cererea si impreuna cu stafful nostru o sa facem exceptie in dependenta de importanta conditiilor neindeplinite.

Anunt rapid 3
Oferim DNS gratuit (nume.eliteroyal.ro sau nume.eliteroyal.org) si categorie pe forum pentru servere de orice tip.
Detinatorul beneficiaza de moderator la categoria serverului si promovare din partea comunitatii. Servere gazduite in PC nu se accepta.

Anunt rapid 4
Gazduim clanuri de CS:S si CS:GO. Oferim categorie pe forum si moderator liderilor si co-liderilor.
Detinatorul clanului impreuna toti membrii clanului beneficiaza de admin gratuit pe serverul de mix. 
Daca clanul este loial atunci liderul si co-liderul vor primi cadou Admin-Full permanent pe serveul classic.
Loialitatea se confirma de catre staff atunci cand faceti cererea de gazduire clan.

ℳ₳ṧナĒℜ # ℋى

CSS Staff
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

About ℳ₳ṧナĒℜ # ℋى

 • Rank
  STAFF MG.ELITEROYAL

Profile Information

 • Oras
  Tg Jiu
 • Nick
  ℳ₳ṧナĒℜ # ℋى

Converted

 • Bio
  COOL ASF

Contact Methods

 • Steam ID
  STEAM_0:0:174069101

Recent Profile Visitors

48 profile views
 1. ℳ₳ṧナĒℜ # ℋى

  acceptat Cerere - Upgrade | ℳ₳ṧナĒℜ # ℋى

  Da, as vrea veteran momentan :))
 2. ℳ₳ṧナĒℜ # ℋى

  acceptat Cerere - Upgrade | ℳ₳ṧナĒℜ # ℋى

  Nume: Daniel-Ionut Vârstă:16 Nick:ℳ₳ṧナĒℜ # ℋى Steam ID: STEAM_0:0:174069101 De când ai gradul actual: 08.10.2018 Ce grad vrei: Doresc gradul de VETERAN De ce vrei upgrade: Pentru a avea aces la mai multe comenzi, si sa ajut comunitatea in continuare. Link gametracker cu orele: https://imgur.com/a/f829ZQn https://www.gametracker.com/player/ℳ₳ṧナĒℜ %23 ℋى/193.84.64.242:27015/ (Orele de pe gametracker)
 3. ℳ₳ṧナĒℜ # ℋى

  acceptat Cerere upgrade : Satra B.E.N.Z

 4. ℳ₳ṧナĒℜ # ℋى

  PLUGIN PRIVAT

  Can't wait 🙂 😎😎
 5. ℳ₳ṧナĒℜ # ℋى

  acceptat Cerere grad - Helper | ℳ₳ṧナĒℜ # ℋى

  Nume, prenume: Daniel-Ionut Vârsta: 16 Nickname din joc: ℳ₳ṧナĒℜ # ℋى Steam ID: STEAM_0:0:174069101 De cât timp joci css: 1 an, mai jucam si inainte dar nu constant ca acum. De ce vrei acest grad: Imi place sa joc CSS, si vreau sa ajut si comunitatea. Cum ai aflat de server: De la Ayman. Cât timp petreci pe server zilnic: 3-4 cel putin Link gametracker cu orele jucate - https://imgur.com/a/1DhYLeH Dovada ca ai citit regulamentul: MG.ELITEROYAL

De ce ELITEROYAL?

Pentru ca suntem o comunitate de gaming foarte veche din 2013 care detine servere bine configurate 24/7 si 365/365. Majoritatea staffului nostru este matur si cu o experienta vasta care va poate ajuta in orice situatie. Va asteptam si pe Dvs sa faceti parte din staff cu o simpla cerere. Va dorim distractie placuta alaturi de noi.

×