Jump to content

Anunt!

 • Acceptam admini activi pe serverele noastre, gradele sunt gratuite, nu se necesita multe ore pentru aplicare si raspunsul il primiti in maxim 24 de ore.
 • Acceptam moderatori, global moderatori, supervizori si designeri.  Chiar daca nu indepliniti unele cerinte, noi oricum va incurajam sa faceti cererea si impreuna o sa hotaram in dependenta de situatie.
 • Acceptam 1 server de CS:S v34 (orice mod). Oferim DNS si moderator la categorie.

Salut

Guest Image

Salutare prietene, bine ai venit în casa familiei roiale, noi suntem o elită unită și ne ajutăm reciproc.
Noi stăm mereu cu brațele deschise si acceptăm membri noi in familia noastră.
Te asigurăm că daca ești un om care știe ce inseamnă stima și bunul simț atunci o sa te incadrezi perfect in ELITEROYAL.
Alatură-te acum de noi și nu uita ca dupa crearea contului vei primi o confirmare pe mail in Mesaje Primite sau in Spam.


Remix_xD

User
 • Content Count

  5
 • Points

 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Remix_xD

Recent Profile Visitors

56 profile views
 1. Nume, prenume: Andrei Marius Vârsta: 18 Nickname din joc: Remix_xD™' ₁₃₃₇ 🦑 Steam ID: STEAM_0:0:429635850 De cât timp joci css: 2 ani De ce vrei acest grad: Să banez codati care intra pe server! Cum ai aflat de server: de la owner Cât timp petreci pe server zilnic: maxim 4 - 5 ore Link gametracker cu orele jucate - https://cache.gametracker.com/player/Remix_xD™' ₁₃₃₇ 🦑/193.84.64.242:27015/ MG.ELITEROYAL
 2. Remix_xD

  acceptat Cerere grad - Helper | ℳ₳ṧナĒℜ # ℋى

  my brother <3
 3. Nume, prenume: Andrei Marius Vârsta: 18 Nickname din joc: Remix_xD™' ₁₃₃₇ 🦑 Steam ID: [STEAM_0:0:429635850] De cât timp joci css: 2 ani De ce vrei acest grad: Ca-mi place sa joc css - si s-a fac parte din staff Cum ai aflat de server: de la fondator. Cât timp petreci pe server zilnic: 6 - 7 ore Link gametracker cu orele jucate - https://www.gametracker.com/player/Remix_xD™' ₁₃₃₇ 🦑/193.84.64.242:27015/ Dovada ca ai citit regulamentul: MG.ELITEROYAL

De ce ELITEROYAL?

Pentru ca suntem o comunitate facuta de jucatori pentru jucatori, infiintata in 2013.. Suntem o mica familie pozitiva si prietenoasa intr-o mica casa care se numeste "ELITEROYAL" Alatura-te noua si nu o sa regreti nici o clipa!

×