Jump to content

Anunt!

 • Acceptam admini activi pe serverele noastre, gradele sunt gratuite, nu se necesita multe ore pentru aplicare si raspunsul il primiti in maxim 24 de ore.
 • Acceptam moderatori, global moderatori, supervizori si designeri.  Chiar daca nu indepliniti unele cerinte, noi oricum va incurajam sa faceti cererea si impreuna o sa hotaram in dependenta de situatie.
 • Acceptam 1 server de CS:S v34 (orice mod). Oferim DNS si moderator la categorie.

Salut

Guest Image

Salutare prietene, bine ai venit în casa familiei roiale, noi suntem o elită unită și ne ajutăm reciproc.
Noi stăm mereu cu brațele deschise si acceptăm membri noi in familia noastră.
Te asigurăm că daca ești un om care știe ce inseamnă stima și bunul simț atunci o sa te incadrezi perfect in ELITEROYAL.
Alatură-te acum de noi și nu uita ca dupa crearea contului vei primi o confirmare pe mail in Mesaje Primite sau in Spam.


Devil King

Banned
 • Content Count

  201
 • Points

  3,770 
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Devil King

 1. Devil King

  respins Cerere-Grad -Silviu

  Silviule, pâna acum toti care au facut cerere de grad au fost acceptați...dar... De pe serverul de minigame cred ca iti amintești si tu ce abuz făceai de grad, inclusiv pe mine, cât mute si gag imi dădeai fara absolut nici un motiv. Nu știi/știai că gag/ban/mute 0 înseamnă permanent si nu e prea okey, mai ales ca aveai un grad destul de mare. Nu făceai diferenta dintre gag si mute, nu cred ca ai destulă experiență, te rog, cand vei învăța mai bine despre comenzi și cand se folosesc poate vei fi acceptat. Maturizează-te și ai grija la limbaj, pâna atunci cu părere de rău ai
 2. Devil King

  respins Cerere-Grad -Silviu

  N-am avut un trecut prea frumos. Poate voi da uitării mai tarziu dar nu acum. Îmi pare rău!
 3. Devil King

  acceptat Cerere Grad - CaNNaByS

  Hai sa fie PRO...
 4. Devil King

  Reclamatie STAFF-Originall

  Nume: Dominic Nick: ໓h໐๓ Vârsta:15 Admin reclamat: ⇋RO.MG⇌|Originall Data/Ora: 02/01/2019 ~21:24 Dovada contra admin: *Dovada o pun la "alte mentiuni"* Martori (să confirme pe forum): sunt mai multe faze in care jigneste fara motiv+nu-si face treaba, playerii injurau incontinuu le dade-am silence, el nu avea niciun chef sa le dea ban. Martori: woah si Mafyot {Alin} si alti playeri Alte mențiuni: 1. Prima dovada ar fi: (chatul) [Zeus]ℳ₳ṧナĒℜ # ℋى : cand or auzi aia numele clanui [Zeus]⇋RO.MG⇌|Originall : m*ie bs [Zeus]ℳ₳ṧナĒℜ # ℋى : direct inchisa =)) [SourceComms++] Issued an extended gag on ⇋RO.MG⇌|Originall for 10 minutes (reason: limbajul). *DEAD*(Terrorist) [Co-Fondator] VRS_I'm Here_VRS : !gag orig 10 limbajul [Zeus]ℳ₳ṧナĒℜ # ℋى : aymane [Zeus]ℳ₳ṧナĒℜ # ℋى : ce tat faci (ALL) ⇋RO.MG⇌|Originall: hahahaa\ (ALL) ⇋RO.MG⇌|Originall: tot buti pica de prosti [Zeus]ℳ₳ṧナĒℜ # ℋى : ayman (ALL) ⇋RO.MG⇌|Originall: bs e interzis pe svr [Zeus]ℳ₳ṧナĒℜ # ℋى : esti racit? *DEAD* [Co-Fondator] VRS_I'm Here_VRS : si ce (ALL) ⇋RO.MG⇌|Originall: marsh drq [Zeus]ℳ₳ṧナĒℜ # ℋى : se vede [Zeus]ℳ₳ṧナĒℜ # ℋى : da priveste partea buna [Zeus]ℳ₳ṧナĒℜ # ℋى : ai vocea mai groasa =))) [SourceComms++] Ayman Vlogs: Removed an extended gag from ⇋RO.MG⇌|Originall. 2. In caz ca nu este credibila dovada am fotografii/ss-uri: https://imgur.com/a/GsVTBvP 3. Martori ar fi (nonStaff): @LegendMihai @woah @Dolixec @PaTyTofeo™#Wicked , @ty.urtos si @Mr.Ted❤✘Pufulet Sunt mult mai multi care au fost de fata doar ca cel mai probabil vor mintii doar sa nu isi piarda gradul in clan (treaba lor), Ayman, Japonezu si altii. *Nu are ce cauta o asemenea persoana pe comunitate, mai ales sa aiba si grad, injurand fara motiv.* *eu sunt VRS_I'm here_VRS, ei stiau* *unele poze au fost facute la war, se poate observa si gabriel, cel care a facut cerere de unban pe CSS.ELITEOYAL.ORG injurand* Pentru mai multe intrebari contactati-ma pe discord si steam* Daca da-ti CONTRA scrieti si de ce, nu asa fara motiv, da?
 5. Devil King

  Reclamatie STAFF-Originall

  @Ayman Vlogs rezolvam cumva? Oricum aceasta persoana nu are ce cauta in comunitate după cum se comportă, dar are și grad.. ai dovezi, ce mai vrei? Ori ban ori Remove
 6. Devil King

  Foarte responsabil Originall !

  Ar trebui un downgrade/remove la această persoană. Aseară la ora ~18 a fost gabriel (o persoană din clanul lui, RO.MG) care s-a luat sa injure playerii de pe server, dădea cap din săritură și cand playerii s-au plâns că ala ii jigneste/înjura, nu ia făcut nimic,nici nu la avertizat, sa nu mai zic de ban, eu ii dădeam psilence dar el fiind staff își dădea insilence. (Lui gabriel) + Joacă suspect si a fost prins cu coduri ( @Original ) + Tot aseară când eram doar eu cu el pe server m-a injurat, i-am dat kick, silence mai mult nu ii puteam face. + Tot aseară a fost si @Mr.Ted❤✘Pufulet care a primit ban 99999..99 pentru motivul "cod" deși pufuleț nu a facut nici macar un kill, doar il bănuia că are cod (pe Pufuleț) CONCLUZIE Copil de 12 ani mare si tare in gura si in tastatură, care abuzează de grad si joacă cu hack. Propunere: Remove poate chiar și ban.
 7. Devil King

  Cerere Cady

  Deci s-a anulat topicu ăsta sau mai e deschis :)) @Ayman Vlogs
 8. Devil King

  Cerere Upgrade goatse.asia

  Încearcă să nu mai stai așa de mult AFK 😉
 9. Devil King

  Cerere Admin

  @Alin Trains Ro @GaBeN @Original @Joci o cruce? @Jora1694 @SATRA B.E.N.Z @ℳ₳ṧナĒℜℋى#3733 voi unde sunteți?
 10. Devil King

  Cerere Admin

 11. Devil King

  Noi moduri pe MiniGame+RPG

  Subsemnatul, eu, pe data de 18 dec ora 13:40:30 doreste ca modul RPG sa fie adaugat pe hărțile Surf. Cu drag Dominic aka Devil King 🧟‍♂️🧚‍♂️🧖‍♀️👨‍👩‍👦‍👦
 12. Devil King

  Noi moduri pe MiniGame+RPG

  Pare interesant 🙂
 13. Devil King

  propunere propunere kenzor

  CONTRA pentru oricărui admin PRO doar celor care sunt suspicioși
 14. Devil King

  acceptat Cerere UP kenzor

  Joci cu hackuri, poate ca nu pe MG, dar joci, si nu accept tipul asta de persoane!
 15. Devil King

  acceptat Cerere Helper

 16. Devil King

  acceptat Cerere UP kenzor

  Din pacate.. Glumesc, sper sa iei gradul 🙂
 17. Devil King

  acceptat [Cerere Grad] DUMBASS_RO

  https://www.gametracker.com/server_info/193.84.64.242:27015/top_players/?query=DUMBASS
 18. Devil King

  acceptat [Cerere Grad] DUMBASS_RO

  PRO
 19. Devil King

  rezolvat Reclamatie Helper Gaben (offensive language)

  Într-adevăr a facut ceva urat, jignindu-te, dar nu cred ca trebuie chiar o reclamație, puteai simplu sa-i dai Fondatorului. Oricum PRO Fapta e fapta GaBeN, data viitoare ignorăl, nu-l mai jigni.
 20. Devil King

  acceptat Cerere UP kenzor

  PRO pentru ADMIN CONTRA pentru VETERAN
 21. Prenume: Dominic Varsta: 15 Username Vechi: The_HunteR Username Nou: Devil King Motiv: Înainte eram logat pe contul @Devil_King14 dar incet incet am parasit contul, si am facut mai multe lucruri pe acest cont, asa ca m-a mut pe contul acesta, doar sa-mi schimb numele deoarece n-am obisnuit cu numele Devil King
 22. Devil King

  respins cere upgrade woah

  Momentan eu nu cred ca pot vota, dar daca mi se va accepta cererea iti dau PRO, daca nu, nu băgați în seamă commul asta :))
 23. Devil King

  respins Cerere Upgrade

  @Ayman Vlogsverdictul sau mai trebuie două voturi (le am daca chiar trebuie)
 24. Devil King

  respins Cerere Upgrade

  Clanul BlackSquad a avut o cearta cu Eliteroyal (MG) si toti din BlackSquad au fost banati, eu fiind în BlackSquad si eu luat ban, de aceea.
 25. Devil King

  respins Cerere Upgrade

  Ii rog pe membrii staffului MG.ELITERYAL sa-si dea cu parerea pe acesta cerere upgrade, Multumesc!

De ce ELITEROYAL?

Pentru ca suntem o comunitate facuta de jucatori pentru jucatori, infiintata in 2013.. Suntem o mica familie pozitiva si prietenoasa intr-o mica casa care se numeste "ELITEROYAL" Alatura-te noua si nu o sa regreti nici o clipa!

×