Jump to content

Anunt rapid 1
Daca esti un jucator activ pe serverele noastre atunci te asteptam cu mare placere cu o cerere grad la categoria serverului preferat.
Suntem in cautare de un staff activ si serios care are capacitatea de a rezolva problemele intr-un mod calm si eficient, gradele sunt gratuite, nu se necesita multe ore pentru aplicare si raspunsul il primiti in maxim 24 de ore, iar daca sunteti o persoana pozitiva, stafful va lasa o parere buna si daca aveti caracteristicile de mai sus atunci probabilitatea ca cererea sa fie acceptata este 99%.
Va asteptam cu drag si va dorim o distractie placuta alaturi de noi si nu uitati ca daca intalniti neintelegeri cu cineva din admini sau jucatori noi va ajutam sa ajungeti la o solutie pozitiva in orice situatie.

Anunt rapid 2
Acceptam moderatori, global moderatori si designeri. Daca indepliniti conditiile necesare atunci va asteptam cu o cerere.
Chiar daca nu indepliniti una sau doua conditii noi oricum va incurajam sa faceti cererea si impreuna cu stafful nostru o sa facem exceptie in dependenta de importanta conditiilor neindeplinite.

Anunt rapid 3
Oferim DNS gratuit (nume.eliteroyal.ro sau nume.eliteroyal.org) si categorie pe forum pentru servere de orice tip.
Detinatorul beneficiaza de moderator la categoria serverului si promovare din partea comunitatii. Servere gazduite in PC nu se accepta.

Anunt rapid 4
Gazduim clanuri de CS:S si CS:GO. Oferim categorie pe forum si moderator liderilor si co-liderilor.
Detinatorul clanului impreuna toti membrii clanului beneficiaza de admin gratuit pe serverul de mix. 
Daca clanul este loial atunci liderul si co-liderul vor primi cadou Admin-Full permanent pe serveul classic.
Loialitatea se confirma de catre staff atunci cand faceti cererea de gazduire clan.

Jora1694

CSS Staff
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Jora1694

 • Rank
  STAFF MG.ELITEROYAL

Contact Methods

 • Skype
  gheorgheb02@gmail.com
 • Steam ID
  STEAM-ID: STEAM_0:0:44635

Profile Information

 • Oras
  Cantemir, Moldova
 • Nick
  Jora

Converted

 • Bio
  nu ma caracterizez

Recent Profile Visitors

46 profile views
 1. Jora1694

  Cerere - Upgrade | ℳ₳ṧナĒℜ # ℋى

 2. Jora1694

  acceptat Cerere grad - Helper | ℳ₳ṧナĒℜ # ℋى

  Pro
 3. Jora1694

  Cerere Grad Helper : ☆۞WiCkﻉdڴick۞☆

 4. Jora1694

  acceptat Cerere upgrade Admin

  Nume: Gheorghe Vârstă: 24 Nick: Jora Steam ID: STEAM_0:0:446358458 De când ai gradul actual: 15 zile Ce grad vrei: Admin De ce vrei upgrade: vreau sa ajut serveru de cheateri Link gametracker cu orele: https://www.gametracker.com/player/Jora/193.84.64.242:27015/
 5. Jora1694

  S{a}B{i}E cerere helper

 6. Jora1694

  Cerere grad

 7. Jora1694

  acceptat Cerere Grad - Georgică

  Pro
 8. Jora1694

  acceptat Cerere grad Helper

  Nume, prenume: Baban Gheorghe Vârsta: 23 ani Nickname din joc: Jora Steam ID: STEAM-ID: STEAM_0:0:446 De cât timp joci css: 3-4 luni De ce vrei acest grad: vreau sa ajut serveru Cum ai aflat de server: pe gametracker Cât timp petreci pe server zilnic: 1-2 ore Link gametracker cu orele jucate - https://www.gametracker.com/player/Jora/193.84.64.242:27015/ Dovada ca ai citit regulamentul: MG.ELITEROYAL

De ce ELITEROYAL?

Pentru ca suntem o comunitate de gaming foarte veche din 2013 care detine servere bine configurate 24/7 si 365/365. Majoritatea staffului nostru este matur si cu o experienta vasta care va poate ajuta in orice situatie. Va asteptam si pe Dvs sa faceti parte din staff cu o simpla cerere. Va dorim distractie placuta alaturi de noi.

×