Jump to content

Anunt!

 • Acceptam admini activi pe serverele noastre, gradele sunt gratuite, nu se necesita multe ore pentru aplicare si raspunsul il primiti in maxim 24 de ore.
 • Acceptam moderatori, global moderatori, supervizori si designeri.  Chiar daca nu indepliniti unele cerinte, noi oricum va incurajam sa faceti cererea si impreuna o sa hotaram in dependenta de situatie.
 • Acceptam 1 server de CS:S v34 (orice mod). Oferim DNS si moderator la categorie.

Salut

Guest Image

Salutare prietene, bine ai venit în casa familiei roiale, noi suntem o elită unită și ne ajutăm reciproc.
Noi stăm mereu cu brațele deschise si acceptăm membri noi in familia noastră.
Te asigurăm că daca ești un om care știe ce inseamnă stima și bunul simț atunci o sa te incadrezi perfect in ELITEROYAL.
Alatură-te acum de noi și nu uita ca dupa crearea contului vei primi o confirmare pe mail in Mesaje Primite sau in Spam.


WoaH TalenT

G.Moderator
 • Content Count

  275
 • Points

  3,320 
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Everything posted by WoaH TalenT

 1. succes nu o sa castig is paleta , doar ma sti =)))))))))))))
 2. da,ce+sa+mai+zic+?+@ConstantinBoss+=)))))))))))))))))))

  busu..png

  1. ConstantinBoss

   ConstantinBoss

   LoL+eu+am+postat+poza+pe+sourceban
   si+el+poveste+ca+neam+injurat+xD

    

   sa+injurat+singur+amaratu
   are+ban+si+tot+pe+forum+intra+distrusu
   a+avut+de+toate+si+sa+pisat+pe+totul

 3. WoaH TalenT

  Cerere admin mix - WoaH TalenT

  Nume : Hanu Prenume : Mihai Vârstă : Am varsta de 12 ani, Steam ID (click) : STEAM_0:1:200034502 Experiență SourceMod/WarMod : Medie Ai citit regulamentul? (Da/Nu) : Da deci. am facut din nou aceasta cerere deoarece m-am trezit fara grad peace ❤️
 4. fiti pe faza azi la 12:00-12:30 ma arunc in chiloti si fara tricou in zapada ))

 5. WoaH TalenT

  Veteranii EliteRoyal

  Nume:Mihai. Varsta:12 ani. Alte mentiuni:147 Days. Nu am un an dar sper ca e ok))))) :3
 6. WoaH TalenT

  respins Cerere-Grad -Silviu

  Este de treaba , nu injura , nu face probleme , daca il chemi la mix vine imediat. Apropo , nu acela este steam id-ul il poti lua de pe https://steamidfinder.com
 7. WoaH TalenT

  acceptat Cerere Grad - CaNNaByS

  Pro , la fel ca si Doli usor cu tk-urile... In rest nu faci probleme , esti de treaba !
 8. WoaH TalenT

  acceptat Cerere grad - WoaH TalenT

  Nume : Hanu Prenume : Mihai Vârstă : Am varsta de 12 ani, Steam ID (click) : STEAM_0:1:200034502 Experiență SourceMod/WarMod : Medie Ai citit regulamentul? (Da/Nu) : Da 1. Adminii vor avea obligația de a-și da părerea în topic-urile de tip "Cerere Grad / Reclamații" ! 2. Adminii nu au dreptul de a da slay unui jucător în cazul în care acesta refuză a îndeplini obiectivul hărții ! 3. Adminii vor avea obligația de a posta/păstra dovada unui ban aplicat pe server-ul de mix ! 4. Adminii nu au dreptul de a face TK (Team Kill) ! 5. Prezența unui Admin în momentul startului unui meci este obligatorie, iar acesta iși va lua angajamentul de a duce la bun sfârșit meciul, încercand să găsească înlocuitori pentru cei care părăsesc meciul ! 6. Adminii au obligația de a folosi o singură parolă în cazul în care vor să pornească un meci amical (mix) ! 7. Adminii vor decide împreună pe ce hartă va avea loc următorul meci ! 8. Adminii nu au dreptul de a jigni/insulta/înjura jucătorii ! Se va sancționa cu REMOVE !
 9. Prenume: Mihai  Varsta:12 Ani Username Vechi:woah Username Nou:WoaH TalenT Motiv: sunt talentat )) lasand gluma la o parte asa sunt si pe steam si pe joc
 10. WoaH TalenT

  Reclamatie STAFF-Originall

  pro clar
 11. Originall adminul anului da ban-uri foarte inteligente il felicit ! =)))))))) @Original edit : i-a dat ban si unui prieten de al meu pe motiv ca sunt prieten cu el =)))) am si niste poze in care ne injura =)))
 12. L-am colindat pe Raduq si am primit 500 de pp-uri :))
  io is ala 

   

 13. Nume:Mihai Nick:WoaH TalenT Vârsta:12 Admin reclamat:nu e admin : gabriel Data/Ora:12/29/2018 /11:30 Dovada contra admin: http://www.mediafire.com/file/plgph5y33fbqq3s/gabriel.dem/file Martori (să confirme pe forum): nu era nimeni eram doar eu pe spec Alte mențiuni: facea abuz de /rank (el asa creste rank )
 14. WoaH TalenT

  Noi moduri pe MiniGame+RPG

  Mane scz ca iti zic da vr unban sa testez si io astea is curios rauuu cum sunt :))
 15. WoaH TalenT

  propunere propunere kenzor

  Nu pot vota pt ca am ban pe mg dar daca as putea ar fii un pro chiar este ok treaba asta PRO !
 16. WoaH TalenT

  respins cere upgrade woah x3

  Nume: Hanu Mihai Alexandru Varsta: 12 ani Nick: woah Steam ID: STEAM_0:1:200034502 De cand ai gradul actual: am avut grad dar am luat ban si remove Ce grad vrei: Veteran / Admin / Helper De ce vrei upgrade:As vrea sa ajut comunitatea elite royale de codati , sa dau ban / kick Link gametracker cu orele: https://imgur.com/a/60wAKVH #kenzor stiu ca dai contra
 17. Nume: Mihai Nick: woah Vârsta: 12 ani Admin reclamat:GabeN Data/Ora:11/23/2018 ora nu o mai stiu Dovada contra admin: https://imgur.com/a/Vthzv4g Martori (să confirme pe forum): Giccu , Razvan , Emi Alte mențiuni: Nimic.
 18. WoaH TalenT

  respins cere upgrade woah x2

  Nume: Hanu Mihai Alexandru Varsta: 12 ani Nick: woah Steam ID: STEAM_0:1:200034502 De cand ai gradul actual: am avut grad dar am luat ban si remove Ce grad vrei: Veteran / Admin / Helper De ce vrei upgrade:As vrea sa ajut comunitatea elite royale de codati , sa dau ban / kick Link gametracker cu orele: https://imgur.com/a/60wAKVH
 19. WoaH TalenT

  rezolvat Reclamatie Helper Gaben (offensive language)

  tu dai contra doar ca ti-am dat sho la cererea de up :))
 20. WoaH TalenT

  rezolvat Reclamatie Helper Gaben (offensive language)

  Pt ca m-a injurat si pe mine si nu mi-se pare ok 🙂
 21. WoaH TalenT

  acceptat Cerere UP kenzor

  contra sorry
 22. WoaH TalenT

  rezolvat Reclamatie Silviu

  Pro

De ce ELITEROYAL?

Pentru ca suntem o comunitate facuta de jucatori pentru jucatori, infiintata in 2013.. Suntem o mica familie pozitiva si prietenoasa intr-o mica casa care se numeste "ELITEROYAL" Alatura-te noua si nu o sa regreti nici o clipa!

×