Jump to content

.

.

.

.

Anunt rapid 1
Daca esti un jucator activ pe serverele noastre atunci te asteptam cu mare placere cu o cerere grad la categoria serverului preferat.
Suntem in cautare de un staff activ si serios care are capacitatea de a rezolva problemele intr-un mod calm si eficient, gradele sunt gratuite, nu se necesita multe ore pentru aplicare si raspunsul il primiti in maxim 24 de ore, iar daca sunteti o persoana pozitiva, stafful va lasa o parere buna si daca aveti caracteristicile de mai sus atunci probabilitatea ca cererea sa fie acceptata este 99%.
Va asteptam cu drag si va dorim o distractie placuta alaturi de noi si nu uitati ca daca intalniti neintelegeri cu cineva din admini sau jucatori noi va ajutam sa ajungeti la o solutie pozitiva in orice situatie.

Anunt rapid 2
Acceptam moderatori, global moderatori si designeri. Daca indepliniti conditiile necesare atunci va asteptam cu o cerere.
Chiar daca nu indepliniti una sau doua conditii noi oricum va incurajam sa faceti cererea si impreuna cu stafful nostru o sa facem exceptie in dependenta de importanta conditiilor neindeplinite.

Anunt rapid 3
Oferim DNS gratuit (nume.eliteroyal.ro sau nume.eliteroyal.org) si categorie pe forum pentru servere de orice tip.
Detinatorul beneficiaza de moderator la categoria serverului si promovare din partea comunitatii. Servere gazduite in PC nu se accepta.

Anunt rapid 4
Gazduim clanuri de CS:S si CS:GO. Oferim categorie pe forum si moderator liderilor si co-liderilor.
Detinatorul clanului impreuna toti membrii clanului beneficiaza de admin gratuit pe serverul de mix. 
Daca clanul este loial atunci liderul si co-liderul vor primi cadou Admin-Full permanent pe serveul classic.
Loialitatea se confirma de catre staff atunci cand faceti cererea de gazduire clan.

danidaniro

User
 • Content Count

  3
 • Points

 • Joined

 • Last visited

About danidaniro

 • Rank
  STAFF MG.ELITEROYAL

Profile Information

 • Oras
  Jud.Arad Comuna Savarsin Sat Caprioara

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nume, prenume: Aldea Daniel Vârsta: 12 ani Nickname din joc: danidani123 Steam ID:STEAM_0:0:2146275352 De cât timp joci css: 1 an De ce vrei acest grad: De oare ce cred ca asi putea ajuta servarul 🙂 Cum ai aflat de server: gametraker Cât timp petreci pe server zilnic: 1-5 ore Link gametracker cu orele jucate - https://www.gametracker.com/server_info/193.84.64.242:27015/top_players/?query=danidani123 Dovada ca ai citit regulamentul: MG.ELITEROYAL
 2. danidaniro

  Cerere Helper

  Salut ma numesc Daniel si doresc sa fac o cerere de helpar daca este posibil

De ce ELITEROYAL?

Pentru ca suntem o comunitate de gaming foarte veche din 2013 care detine servere bine configurate 24/7 si 365/365. Majoritatea staffului nostru este matur si cu o experienta vasta care va poate ajuta in orice situatie. Va asteptam si pe Dvs sa faceti parte din staff cu o simpla cerere. Va dorim distractie placuta alaturi de noi.

×