Jump to content

Anunt rapid 1
Daca esti un jucator activ pe serverele noastre atunci te asteptam cu mare placere cu o cerere grad la categoria serverului preferat.
Suntem in cautare de un staff activ si serios care are capacitatea de a rezolva problemele intr-un mod calm si eficient, gradele sunt gratuite, nu se necesita multe ore pentru aplicare si raspunsul il primiti in maxim 24 de ore, iar daca sunteti o persoana pozitiva, stafful va lasa o parere buna si daca aveti caracteristicile de mai sus atunci probabilitatea ca cererea sa fie acceptata este 99%.
Va asteptam cu drag si va dorim o distractie placuta alaturi de noi si nu uitati ca daca intalniti neintelegeri cu cineva din admini sau jucatori noi va ajutam sa ajungeti la o solutie pozitiva in orice situatie.

Anunt rapid 2
Acceptam moderatori, global moderatori si designeri. Daca indepliniti conditiile necesare atunci va asteptam cu o cerere.
Chiar daca nu indepliniti una sau doua conditii noi oricum va incurajam sa faceti cererea si impreuna cu stafful nostru o sa facem exceptie in dependenta de importanta conditiilor neindeplinite.

Anunt rapid 3
Oferim DNS gratuit (nume.eliteroyal.ro sau nume.eliteroyal.org) si categorie pe forum pentru servere de orice tip.
Detinatorul beneficiaza de moderator la categoria serverului si promovare din partea comunitatii. Servere gazduite in PC nu se accepta.

Anunt rapid 4
Gazduim clanuri de CS:S si CS:GO. Oferim categorie pe forum si moderator liderilor si co-liderilor.
Detinatorul clanului impreuna toti membrii clanului beneficiaza de admin gratuit pe serverul de mix. 
Daca clanul este loial atunci liderul si co-liderul vor primi cadou Admin-Full permanent pe serveul classic.
Loialitatea se confirma de catre staff atunci cand faceti cererea de gazduire clan.

Sandu #

CSS Staff
 • Content Count

  191
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Sandu # last won the day on July 11

Sandu # had the most liked content!

2 Followers

About Sandu #

 • Rank
  Membru Avansat

Profile Information

 • Oras
  Mascauti Moldova
 • Nick
  #Sandu

Converted

 • Bio
  Bun si Patan

Recent Profile Visitors

906 profile views
 1. Sandu #

  finisat Concurs v34

  Ai voie sa votezi da nu pe tine 😘
 2. De ce Outlast? 😫 E cu Horror de ce nu un Ghost Recon Wildlands e mai sexy aia :))
 3. Sandu #

  finisat [Concurs] Cel mai frumos birou de Gaming - By TiGeR

  Nume, prenume: Sandu Dahnovici Varsta: 16 Poze cu biroul: https://imgur.com/a/syoi23R *Voturi: Macar unu si îi de ajuns =)) Alte mentiuni?: Nu-s cele mai calitative da principalu ca-s 2 =))
 4. Ba cand am facut cererea Clan JMA aveam 12 ore https://imgur.com/a/hYbnkZx si orele alea le aveam inainte sa revin pe server dar acum am 27 http://prntscr.com/jozmho crezi ca in orele astea nu am reusit sa fac 100 kills knife si in al 2 rand nici nu eram pe aproape de top 20 de unde ai luat tu ca eram top 4
 5. Ce ba eu cu TUDOR suntem mai activi ce fraudare vrei? Uite ca noi su acuma suntem pe server

De ce ELITEROYAL?

Pentru ca suntem o comunitate de gaming foarte veche din 2013 care detine servere bine configurate 24/7 si 365/365. Majoritatea staffului nostru este matur si cu o experienta vasta care va poate ajuta in orice situatie. Va asteptam si pe Dvs sa faceti parte din staff cu o simpla cerere. Va dorim distractie placuta alaturi de noi.

×