Jump to content

Anunt!

 • Acceptam admini activi pe serverele noastre, gradele sunt gratuite, nu se necesita multe ore pentru aplicare si raspunsul il primiti in maxim 24 de ore.
 • Acceptam moderatori, global moderatori, supervizori si designeri.  Chiar daca nu indepliniti unele cerinte, noi oricum va incurajam sa faceti cererea si impreuna o sa hotaram in dependenta de situatie.
 • Acceptam 1 server de CS:S v34 (orice mod). Oferim DNS si moderator la categorie.

Salut

Guest Image

Salutare prietene, bine ai venit în casa familiei roiale, noi suntem o elită unită și ne ajutăm reciproc.
Noi stăm mereu cu brațele deschise si acceptăm membri noi in familia noastră.
Te asigurăm că daca ești un om care știe ce inseamnă stima și bunul simț atunci o sa te incadrezi perfect in ELITEROYAL.
Alatură-te acum de noi și nu uita ca dupa crearea contului vei primi o confirmare pe mail in Mesaje Primite sau in Spam.


Dolixec

Administrator
 • Content Count

  1,287
 • Points

  1,910 
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

Everything posted by Dolixec

 1. Dolixec

  Cerere admin mix - WoaH TalenT

  T.C Grad pus.
 2. Th8fyn2.png

  Sa nu te mai prind ca-mi furi TV-u @B R Ø N X

 3. Dolixec

  respins Cerere-Grad -Silviu

  Decizia e a ta @Devil King
 4. Dolixec

  acceptat Cerere Grad - LegendMihai

  Gradul va fi pus imediat Acceptat deoarece deții un clan găzduit pe comunitate.
 5. Dolixec

  respins Cerere-Grad -Silviu

  @DybloX @Mr.Ted❤✘Pufulet @BlaNa0 @Haypooh a.k.a Razzor @tibi @CaNNaByS Astept parerile voastre. Eu zic pro, s-a tot prezentat la mix-uri.
 6. Dolixec

  Cerere Demo - Mix

  In acest topic se vor face cererile de demo! Nickname: Data/Ora meciului: Mapa disputata: Alte mentiuni:
 7. In acest topic rog atat adminii cat si jucatorii sa aleaga ce harti vor sa vada adaugate pe server-ul de mix al comunitatii EliteRoyal! Rog folosirea acestui model pentru a propune mapele: Nickname : Mapa : Link : O mica descriere a mapei :
 8. Dolixec

  Update-uri - Mix

  In acest topic vor fi prezentate update-urile aduse server-ului de mix, precum si adaugarea mapelor pe server. 4 ianuarie 2019 : - Adaugate mapele : de_cpl_mill ; de_cpl_strike ; de_contra . - Adaugat admin : Cannabys. 5 ianuarie 2019 : - Adaugate mapele : de_vertigo ; de_cache 6 ianuarie 2019 : - Adaugata mapa : de_strata 7 ianuarie 2019 : - Adaugata mapa : aim_map - Se vor putea efectua batalii 1 vs 1 !
 9. Dolixec

  acceptat Cerere Grad - CaNNaByS

  T.C Acceptat.
 10. Dolixec

  acceptat Cerere Grad - CaNNaByS

  Pro. Dar mai usor cu tk-urile/troll-ul
 11. Dolixec

  acceptat Cerere grad - WoaH TalenT

  Zic ca e suficient. Acceptat . T/C !
 12. Dolixec

  acceptat Cerere grad - WoaH TalenT

  Nu era nevoie sa pui regulamentul iar. Pro. @DybloX @Devil King @Mr.Ted❤✘Pufulet @tibiAstept pareri.
 13. Dolixec

  Model Cerere Unban - Mix

  Model Cerere Unban Nume : Nickname : Data și ora ban-ului : Admin-ul ce v-a acordat ban-ul : Martori : Dovadă : Alte mențiuni : Cererile de unban ce nu vor respecta model-ul vor fi ignorate !
 14. Dolixec

  Model Reclamatii - Mix

  Model Reclamații Nume : Nickname : Admin-ul reclamat : Data și ora : Dovada contra admin-ului : Alte mentiuni : Reclamațiile ce nu respectă model-ul vor fi închise fără a avea privilegii !
 15. Dolixec

  Model Cerere Grad - Mix

  Model Cerere Grad Nume : Prenume : Vârstă : Steam ID (click) : Experiență SourceMod/WarMod : Deții 10 ore acumulate pe server? : Ai citit regulamentul? (Da/Nu) : Numele topic-ului va fi : Cerere Grad - Nickname. Exemplu : Cerere Grad - Dolixec. Pentru a fi acceptați trebuie să aveți un grad pe unul din servere-le gazduite pe comunitate!
 16. Dolixec

  Regulament - Mix

  Regulament MIX Regulament Admini : 1. Adminii vor avea obligația de a-și da părerea în topic-urile de tip "Cerere Grad / Reclamații" ! 2. Adminii nu au dreptul de a da slay unui jucător în cazul în care acesta refuză a îndeplini obiectivul hărții ! 3. Adminii vor avea obligația de a posta/păstra dovada unui ban aplicat pe server-ul de mix ! 4. Adminii nu au dreptul de a face TK (Team Kill) ! 5. Prezența unui Admin în momentul startului unui meci este obligatorie, iar acesta iși va lua angajamentul de a duce la bun sfârșit meciul, încercand să găsească înlocuitori pentru cei care părăsesc meciul ! 6. Adminii au obligația de a folosi o singură parolă în cazul în care vor să pornească un meci amical (mix) ! 7. Adminii vor decide împreună pe ce hartă va avea loc următorul meci ! 8. Adminii nu au dreptul de a jigni/insulta/înjura jucătorii ! Se va sancționa cu REMOVE ! Regulament Jucători : 1. Jucătorii care vor produce pagube echipei (Team Kill) vor primi ban 120 de minute (echivalent a două ore) ! 2. Jucătorii nu au dreptul de a înjura adminii ! Această acțiune se va pedepsi cu ban între 120 și 500 de minute, totul depinzând de gravitate ! 3. Cererea unui demo se va face către unul dintre Ownerii server-ului (Green / Dolixec / Devil) ! 4. Jucătorii care nu au jucat meciul anterior au dreptul de a face echipele !
  1. B R Ø N X

   B R Ø N X

   Oh, cmon. Teemo is not that cancer...

   ---

   when u have him in your team =)))

  2. Dolixec

   Dolixec

   Cancer when you have it on your team too if he's a fucking kurwa toxic.

  3. B R Ø N X

   B R Ø N X

   I consider my self as a non-toxic teammate and a very good player, also. 😄 

 17.  

  I'm still young dude when listening this.

  1. B R Ø N X

   B R Ø N X

   MISTO POST DAR STIAI CA Wolframul (numit și tungsten) este un element chimic din grupa metalelor situat în poziția 74 în tabelul periodic al elementelor. Simbolul chimic este "W". Wolframul este un metal cu luciu alb-argintiu, ce cristalizează în sistemul cubic cu volum centrat fără a mai avea și alte forme alotropice. Foarte dur, wolframul nu este casant ci devine ductil în stare pură păstrându-și în același timp rezistența. Are o densitate remarcabil de mare și anume 19,3 grame pe centimetru cub. Din toate metalele pure, punctul lui de topire este cel mai ridicat, iar punctul lui de fierbere este al doilea ca mărime (după carbon). Utilitatea lui cea mai cunoscută este ca filament în becuri electrice. Wolframul este un metal maleabil, ductil și în stare pură extrem de rezistent. Ceea ce este extraordinar la acest metal observăm prin faptul că rezistența la rupere a unei sârme de wolfram poate ajunge până la 400 daN/mm², rezistență ce se menține chiar și la temperaturi mai mari de 770 °C. Datorită ductibilității sale, din 100 g de wolfram se poate obține o sârmă lungă de 40 km.Wolframul este un metal puțin reactiv. El nu este atacat de apa regală sau de acidul fluorhidric, în lipsă de oxigen nu se dizolvă în soluțiile sărurilor alcaline (amoniac, hidroxid de sodiu sau potasiu). Totuși nu rezistă la acțiunea compușilor oxidanți precum: acidul azotic sau cloratul de potasiu. Pulberea acestui metal poate fi aprinsă; în rest este stabil față de aer, apă și halogeni bineînțeles cu excepția fluorului (nemetal care reacționează cu toate elementele inclusiv unele gaze nobile). Reacționează și la cald și la rece cu azotul. Alți compuși interesanți sunt carburile (W2C,WC și W2C3)ce se aseamăna prin duritate cu diamantul.Datorită punctului de fuziune ridicat (peste 3000  °C) este întrebuințat pentru construirea filamentelor de la lămpile cu incandescență, filamentele tuburilor electronice, anozii tuburilor radiogene (vezi Aparat roentgen) și a tuburilor electronice de putere mare. Wolframul are o densitate și o duritate foarte mare, lucruri care îl fac utilizat la construcția de capete tăietoare la mașini de forat, la burghie. Se aliază cu oțelul (2-3%) pentru obținerea unor oțeluri speciale, foarte dure, care se uzează greu, metalul în stare pură fiind casant.

   Datorită densității sale mari wolframul este folosit și pentru ecranaje ca protecție de raze. Efectul de ecranaj este mai bun decât cel al plumbului, dar este mai rar folosit datorită costurilor mai mari și pentru că wolframul e greu de prelucrat.

   Tot datorită densității sale mari, wolframul este utilizat pentru muniție anti-blindaj. Proiectile din carbid de wolfram, cu nucleu din carbid de wolfram (muniție APFSDS), sau conținând multe săgeți mici de Wolfram (muniție AHEAD - Advanced Hit Efficiency And Destruction, care este un tip de muniție ABM - Air Burst Munition) sunt mai costisitoare decât cele corespunzătoare din uraniu sărăcit, dar nu sunt toxice și nici radioactive ca acesta.

  1. B R Ø N X

   B R Ø N X

   frumoasa postare dar tu stiai ca CH2-CH3-OH e alcoolul care se bea iar cel care nu se bea e CH3-OH, CH3-CH2-CH-CH3-OH, CH2-CH-CH2-OH-OH-OH????
   dar mai stiai ca CH2=CH-OH nu e alcool??
   stii de ce???
   nu, normal ca nu stii
   ca are doua legaturi desigur!!!!
   - o legatura care inseamna alcool
   = doua legaturi care nu inseamna alcool

  2. Dolixec
 18. Prenume: Stefan Varsta: 15 Username Vechi: 𝓓 𝓞 𝓛 𝓘 𝓧 𝓔 𝓒 ★ Username Nou: Dolixec Motiv: Chat mention problems
 19. Prenume: Stefan Varsta: 15 Username Vechi: Dolixec / Kevla Username Nou: 𝓓 𝓞 𝓛 𝓘 𝓧 𝓔 𝓒 ★ Motiv: Time to some new fancy change.
 20.  

De ce ELITEROYAL?

Pentru ca suntem o comunitate facuta de jucatori pentru jucatori, infiintata in 2013.. Suntem o mica familie pozitiva si prietenoasa intr-o mica casa care se numeste "ELITEROYAL" Alatura-te noua si nu o sa regreti nici o clipa!

×