Jump to content

Anunt rapid 1
Daca esti un jucator activ pe serverele noastre atunci te asteptam cu mare placere cu o cerere grad la categoria serverului preferat.
Suntem in cautare de un staff activ si serios care are capacitatea de a rezolva problemele intr-un mod calm si eficient, gradele sunt gratuite, nu se necesita multe ore pentru aplicare si raspunsul il primiti in maxim 24 de ore, iar daca sunteti o persoana pozitiva, stafful va lasa o parere buna si daca aveti caracteristicile de mai sus atunci probabilitatea ca cererea sa fie acceptata este 99%.
Va asteptam cu drag si va dorim o distractie placuta alaturi de noi si nu uitati ca daca intalniti neintelegeri cu cineva din admini sau jucatori noi va ajutam sa ajungeti la o solutie pozitiva in orice situatie.

Anunt rapid 2
Acceptam moderatori, global moderatori si designeri. Daca indepliniti conditiile necesare atunci va asteptam cu o cerere.
Chiar daca nu indepliniti una sau doua conditii noi oricum va incurajam sa faceti cererea si impreuna cu stafful nostru o sa facem exceptie in dependenta de importanta conditiilor neindeplinite.

Anunt rapid 3
Oferim DNS gratuit (nume.eliteroyal.ro sau nume.eliteroyal.org) si categorie pe forum pentru servere de orice tip.
Detinatorul beneficiaza de moderator la categoria serverului si promovare din partea comunitatii. Servere gazduite in PC nu se accepta.

Anunt rapid 4
Gazduim clanuri de CS:S si CS:GO. Oferim categorie pe forum si moderator liderilor si co-liderilor.
Detinatorul clanului impreuna toti membrii clanului beneficiaza de admin gratuit pe serverul de mix. 
Daca clanul este loial atunci liderul si co-liderul vor primi cadou Admin-Full permanent pe serveul classic.
Loialitatea se confirma de catre staff atunci cand faceti cererea de gazduire clan.

iGreen

Fondator
 • Content Count

  9,867
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  200

iGreen last won the day on August 16

iGreen had the most liked content!

About iGreen

 • Rank
  Son Of The Morning
 • Birthday 09/22/1994

Contact Methods

 • Website URL
  eliteroyal.ro
 • Skype
  join_orange
 • Steam ID
  STEAM_0:1:95356552

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Oras
  Jamaica
 • Interests
  Vida marginal.
 • Nick
  iGreen

Converted

 • Bio
  Life leader.

Recent Profile Visitors

20,411 profile views
 1. @Denis Nu uita te rog sa actualizezi topicul cu arhiva castigatori si sa organizezi urmatorul concurs care va fi exact la fel ca asta si care incepe de azi si se termina duminica la 20:00, eu am resetat orele din !active 🙂
 2. Salut, facem un mic concurs pentru jucatorii nostri de pe serverul classic.eliteroyal.ro, asa concurs se va face 1 data pe saptamana. Concursul este bazat pe pluginul !active, orele se vor reseta in fiecare saptamana inainte de a incepe concursul, dar nu va preocupati in legatura cu asta, la cererile de grade nu se va folosi pluginul !active ci orele de pe gametracker, DAR chiar daca in cerere grad o sa aveti ore destule pe gametracker asta nu inseamna ca o sa fiti acceptati, deciziile vor fi luate pe merit REAL. Premii: Locul 1️⃣ - Gradul VIP permanent pe serverul public + VIP Premium permanent pe forum + ADMIN permanent pe serverul mix. Locul 2️⃣ - Gradul VIP permanent pe serverul public. Locul 3️⃣ - Admin permanent pe serverul mix. De stiut: Orele de la spectator nu se iau in calcul, orele au fost resetate azi [01.10.2018] Concursul se finiseaza duminica [7 octombrie, seara la 20:00] Daca castigatorul deja detine gradul VIP sau un grad mai mare atunci premiul se acorda urmatorului din lista !active. Detalii despre VIP pe serverul public [ aici ] si detalii despre VIP pe forum [ aici ]. Daca cineva triseaza ore, nu va preocupati, va fi depistat 100% si descalificat de la concursul respectiv si de la urmatoarele 4 concursuri. Dupa cum stiti, atunci cand se foloseste comanda !active, apar orele jucate la CT, T si Spec. Pentru a primi premiul castigatorul imi va trimite o poza atunci cand scrie !active ca sa vad orele jucate la CT si T ci nu total de ore impreuna cu orele de la spec.
 3. Tu mi-ai scos Vizorul si D.Superior? 😃

  1. Show previous comments  2 more
  2. AnTriXLiNe™

   AnTriXLiNe™

   Eu ti-am scos functile de pe cont. Esti inactiv, activitate pe forum 0..interese 0. 

   Mai doresti si alte explicatii?

  3. iGreen

   iGreen

   si daca nu revii cu activitatea pe server atunci antrix iti va scoate si moderatoru.

  4. 怠惰な KIki ❤️

   怠惰な KIki ❤️

   Am citit dupa ce a posta BRX

    

 4. iGreen

  O mica marturisire.

  the bliadi, de multe ori alte persoane folosesc sarcasmul ca o gluma prietenoasa.
 5. Green poți să-mi spui de ce nu pot intra pe server? 

   

  1. iGreen

   iGreen

   cum adica nu poti intra? dai copy paste la ceea ce iti apare in consola atunci cand incerci sa te conectezi.

  2. Adrian20000

   Adrian20000

   green poti intra pe server ?

   nu am luat helperul in joc

    

 6. iGreen

  Arhiva castigatori

  22.07
 7. iGreen

  finisat Concurs v34

  @Denisdaca ai organizat concursul atunci adauga in arhiva castigatori dupa model si pune un titlu frumos cum am pus si la celalalte concursuri, si desigur nu uita de tag si prefix, invatati-va sa faceti ordine din urma voastra, ms
 8. Salutare dragi jucatori de css old school, revenim cu un nou concurs pentru playerii nostri loiali care consta in acumularea orelor in joc. Nu este nimic complicat, pentru a afla orele folositi comanda !active pe chatul serverului. Premii: ✅ Locul 1️⃣ - Licenta CS:Source pe steam [click] + GOD [1 LUNA] pe public.eliteroyal.ro + VIP Premium [PERMANENT] pe forum. ✅ Locul 2️⃣ - Admin-Full [PERMANENT] pe public.eliteroyal.ro + VIP Premium [PERMANENT] pe forum. ✅ Locul 3️⃣ - VIP Premium [1 LUNA] pe forum. De stiut: Se iau in calcul doar 5 ore acumulate la spectator. Orele au fost resetate azi [06.07] Concursul dureaza 2 saptamani incepand de azi [06.07] pana pe 19 iulie ora 23:59. Va dorim mult succes!
 9. @Tryharderu' Felicitari, pe la vreo 20:00 sa ma contactezi pe skype pentru a primi datele de la premiu. 🙂
 10. cu placere. pune cineva o poza la topkills? urmatorul concurs va fi cu !tophs si premiul va fi css steam sau csgo steam sau va fi cu !active si se vor pune doar orele jucate, daca aveti propuneri in legatura cu asta va ascult cu placere.
 11. @KNOWLLS Daca scrie outlast inseamna ca e Outlast. Puneti va rog o poza cu !topkills sa vedem cine e castigatorul ca sa oferim premiul si sa incepem alt concurs.
 12. @iGreen daca iti dau un pumn cu dreapta și sunt stângaci înseamnă că te-am lovit ? 😌😐😕

  1. Show previous comments  13 more
  2. SERGIU.

   SERGIU.

   Rad mai târziu

    :))) te întreb eu pe tine acum cv?

  3. iGreen

   iGreen

   deja m'ai intrebat

  4. Yassir

   Yassir

   abia acum am vazut statusu asta :)))) 

 13. iGreen

  respins Cerere helper DeadShot

  Este ultima data cand ai lasat reply la categoria asta. n-ai admin nu te baga. nu mai intra in categoria asta te rog.
 14. iGreen

  BLACKLIST [21.06.2018]

  Update.

De ce ELITEROYAL?

Pentru ca suntem o comunitate de gaming foarte veche din 2013 care detine servere bine configurate 24/7 si 365/365. Majoritatea staffului nostru este matur si cu o experienta vasta care va poate ajuta in orice situatie. Va asteptam si pe Dvs sa faceti parte din staff cu o simpla cerere. Va dorim distractie placuta alaturi de noi.

×