Jump to content

Anunt!

 • Acceptam admini activi pe serverele noastre, gradele sunt gratuite, nu se necesita multe ore pentru aplicare si raspunsul il primiti in maxim 24 de ore.
 • Acceptam moderatori, global moderatori, supervizori si designeri.  Chiar daca nu indepliniti unele cerinte, noi oricum va incurajam sa faceti cererea si impreuna o sa hotaram in dependenta de situatie.
 • Acceptam 1 server de CS:S v34 (orice mod). Oferim DNS si moderator la categorie.

iGreen

Fondator
 • Content Count

  10,010
 • Points

  1,150 
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  211

iGreen last won the day on December 7

iGreen had the most liked content!

About iGreen

 • Rank
  Son Of The Morning
 • Birthday 09/22/1994

Contact Methods

 • Website URL
  eliteroyal.ro
 • Steam ID
  STEAM_0:1:95356552

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Vida marginal.

Converted

 • Despre tine
  Sunt o persoana calma si pozitiva care mereu incearca sa evite persoanele care sunt prea impulsive si nu au capacitatea de a gandi linistit si rational in anumite situatii critice. SMOKE WEED EVERYDAY (cand am bani xD).

Recent Profile Visitors

21,200 profile views
 1. @woah da, dar prin paysafe se percepe comision 5 euro din pacate (la orice joc).
 2. iGreen

  Puncte de activitate

  ce propunere interesanta :)) ok, o sa ma gandesc eu cate puncte sa fie. 🙂 TC.
 3. iGreen

  Puncte de activitate

  Buna idee. 💪 Daca aveti propuneri ce numar de puncte sa fie lasati-le aici.
 4. Salut, o sa facem un concurs simplu pentru jucatorii de pe serverul de css v90 al comunitatii noastre. Concursul este simplu: !top 1 - CD-KEY cu GTA5 ( click ) se poate activa in contul Dvs de steam + grad GOD pe server + VIP pe forum. !top 2 - grad GOD pe server. !top 3 - grad VIP pe server. De stiut! Anuntati prietenii si chemati-i la joc ca sa castige cel mai bun. Concursul dureaza pana pe 21 decembrie. Concursul are loc pe css.eliteroyal.org - 188.212.100.209:27015 Succes!
 5. Salutare dragi prieteni, o sa facem un concurs frumos si simplu pentru jucatorii de pe serverul de csgo al comunitatii noastre, prin acest concurs o sa facem putina reclama la server pe grupurile de facebook, steam si unde mai este posibil. Concursul este simplu, cei mai buni sa castige! adica: !top 1 - CD-KEY cu PUBG ( click ) se poate activa in contul Dvs de steam + grad GOD pe server. !top 2 - grad GOD pe server. !top 3 - grad VIP pe server. De stiut! Pentru a vedea topul folositi comanda !top Cel de pe locul 2 va putea alege intre cd-key csgo sau cs:source. Topul a fost resetat acum. Anuntati prietenii si chemati-i la joc pe server! Concursul dureaza pana pe 21 DECEMBRIE.. Concurul are loc pe csgo.eliteroyal.ro - 193.84.64.173:27015 Succes!
 6. momentan nu cred ca este o idee buna pentru concurs, poate la sedinta vom avea alte idei. tc.
 7. iGreen

  Puncte de reputatie

  apasa pe + unde apare nuamrul de puncte si vezi cate trebuie sa ai si le pun.
 8. Momentan reputatia acumulata pe forum arata ca in poza de mai jos: Topicul si reputatia o sa editez mai tarziu pentru ca acum trebuie sa plec la munca. Daca aveti idei, scrieti-le aici.
 9. Salut, am instalat un plugin nou si simplu care da puncte atunci cand faci un topic nou sau cand scrii un reply, se pun automat 10 puncte la fiecare topic si fiecare reply facut, DAR punctele nu se acumuleaza pentru orice postare din orice categorie/forum/sub-forum dar in mare parte se acumuleaza aproape peste tot, nu se acumuleaza doar la reclamatii, cereri unban, zona administrativa si arhiva. Punctele apar pe profilul personal ca in poza de mai jos: Pe viitor, prin acest sistem o sa facem concursuri cu premii frumoase, punctele se pot reseta dar pot ramane si permanent, probabil ca penalitate pentru anumite incalcari altii vor primi reset la puncte sau li se va scadea din puncte, avem multe idei pentru acest plugin, daca aveti si voi idei va rog sa le lasati aici in topic.
 10. Tu mi-ai scos Vizorul si D.Superior? 😃

  1. Show previous comments  2 more
  2. AnTriXLiNe™

   AnTriXLiNe™

   Eu ti-am scos functile de pe cont. Esti inactiv, activitate pe forum 0..interese 0. 

   Mai doresti si alte explicatii?

  3. iGreen

   iGreen

   si daca nu revii cu activitatea pe server atunci antrix iti va scoate si moderatoru.

  4. 怠惰な KIki ❤️

   怠惰な KIki ❤️

   Am citit dupa ce a posta BRX

    

 11. iGreen

  O mica marturisire.

  the bliadi, de multe ori alte persoane folosesc sarcasmul ca o gluma prietenoasa.
 12. Green poți să-mi spui de ce nu pot intra pe server? 

   

  1. iGreen

   iGreen

   cum adica nu poti intra? dai copy paste la ceea ce iti apare in consola atunci cand incerci sa te conectezi.

  2. Adrian20000

   Adrian20000

   green poti intra pe server ?

   nu am luat helperul in joc

    

De ce ELITEROYAL?

Pentru ca suntem o comunitate facuta de jucatori pentru jucatori, infiintata in 2013.. Suntem o mica familie pozitiva si prietenoasa intr-o mica casa care se numeste "ELITEROYAL" Alatura-te noua si nu o sa regreti nici o clipa!

×