Jump to content

Anunt rapid 1
Daca esti un jucator activ pe serverele noastre atunci te asteptam cu mare placere cu o cerere grad la categoria serverului preferat.
Suntem in cautare de un staff activ si serios care are capacitatea de a rezolva problemele intr-un mod calm si eficient, gradele sunt gratuite, nu se necesita multe ore pentru aplicare si raspunsul il primiti in maxim 24 de ore, iar daca sunteti o persoana pozitiva, stafful va lasa o parere buna si daca aveti caracteristicile de mai sus atunci probabilitatea ca cererea sa fie acceptata este 99%.
Va asteptam cu drag si va dorim o distractie placuta alaturi de noi si nu uitati ca daca intalniti neintelegeri cu cineva din admini sau jucatori noi va ajutam sa ajungeti la o solutie pozitiva in orice situatie.

Anunt rapid 2
Acceptam moderatori, global moderatori si designeri. Daca indepliniti conditiile necesare atunci va asteptam cu o cerere.
Chiar daca nu indepliniti una sau doua conditii noi oricum va incurajam sa faceti cererea si impreuna cu stafful nostru o sa facem exceptie in dependenta de importanta conditiilor neindeplinite.

Anunt rapid 3
Oferim DNS gratuit (nume.eliteroyal.ro sau nume.eliteroyal.org) si categorie pe forum pentru servere de orice tip.
Detinatorul beneficiaza de moderator la categoria serverului si promovare din partea comunitatii. Servere gazduite in PC nu se accepta.

Anunt rapid 4
Gazduim clanuri de CS:S si CS:GO. Oferim categorie pe forum si moderator liderilor si co-liderilor.
Detinatorul clanului impreuna toti membrii clanului beneficiaza de admin gratuit pe serverul de mix. 
Daca clanul este loial atunci liderul si co-liderul vor primi cadou Admin-Full permanent pe serveul classic.
Loialitatea se confirma de catre staff atunci cand faceti cererea de gazduire clan.

Howly

G.Moderator
 • Content Count

  549
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  48

Howly last won the day on October 15

Howly had the most liked content!

About Howly

 • Rank
  CS:GO Co-Owner
 • Birthday 09/30/2001

Contact Methods

 • AIM
  cateodata

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Oras
  .
 • Nick
  Howly

Recent Profile Visitors

51,900 profile views
 1. https://steamcommunity.com/id/howly1337/ 

  Rate my profile.

  Lasati si un +rep daca va lasa inima

 2. Howly

  O mica marturisire.

  Asa ziceam si eu acum 2 ani, la 15 ani ca-s matur si cacaturi de genul :)) La 2 ani de atunci inca regret ce am spus/facut. Asa ca, nu te crede matur pentru ca esti prietenos si saritor, o sa fii matur cand o sa fii in stare sa decizi pentru cine sa fii tu prieten si pentru cine sa sari in ajutor. Dar inca esti mic, mult noroc
 3. Howly

  O mica marturisire.

  Ma dau cu capul de tastatura si rad in acelasi timp. Bro, e internet asta, nu baga la suflet :)) EDIT: Are fucking 11 ani, si mai sunt inca cativa ca el in staff. Eu cand am facut cerere acum 3 ani, cand inca aveam 14 ani, de ce m-ati respins pe motiv de varsta? :((
 4. A fucking slump god

 5. 4 clase de aveam ma facea mama jandarm

  1. Dolixec / Kevla

   Dolixec / Kevla

   Ajungeai ca Stefania aia ma Dinule.

 6. Recent am facut curatenie prin lista si am sters cativa prieteni ale caror nickname-uri nu imi aminteau de nimic, daca v-am scos din lista, ma scuzati, puteti sa dati add inapoi aici:

  https://steamcommunity.com/id/howly1337/

 7. neva freeze

 8. Smecherii cu valoare care joaca lol, sa dea add la Howly valorosu:

  Kratos021

   

De ce ELITEROYAL?

Pentru ca suntem o comunitate de gaming foarte veche din 2013 care detine servere bine configurate 24/7 si 365/365. Majoritatea staffului nostru este matur si cu o experienta vasta care va poate ajuta in orice situatie. Va asteptam si pe Dvs sa faceti parte din staff cu o simpla cerere. Va dorim distractie placuta alaturi de noi.

×