Jump to content

Anunt rapid 1
Daca esti un jucator activ pe serverele noastre atunci te asteptam cu mare placere cu o cerere grad la categoria serverului preferat.
Suntem in cautare de un staff activ si serios care are capacitatea de a rezolva problemele intr-un mod calm si eficient, gradele sunt gratuite, nu se necesita multe ore pentru aplicare si raspunsul il primiti in maxim 24 de ore, iar daca sunteti o persoana pozitiva, stafful va lasa o parere buna si daca aveti caracteristicile de mai sus atunci probabilitatea ca cererea sa fie acceptata este 99%.
Va asteptam cu drag si va dorim o distractie placuta alaturi de noi si nu uitati ca daca intalniti neintelegeri cu cineva din admini sau jucatori noi va ajutam sa ajungeti la o solutie pozitiva in orice situatie.

Anunt rapid 2
Acceptam moderatori, global moderatori si designeri. Daca indepliniti conditiile necesare atunci va asteptam cu o cerere.
Chiar daca nu indepliniti una sau doua conditii noi oricum va incurajam sa faceti cererea si impreuna cu stafful nostru o sa facem exceptie in dependenta de importanta conditiilor neindeplinite.

Anunt rapid 3
Oferim DNS gratuit (nume.eliteroyal.ro sau nume.eliteroyal.org) si categorie pe forum pentru servere de orice tip.
Detinatorul beneficiaza de moderator la categoria serverului si promovare din partea comunitatii. Servere gazduite in PC nu se accepta.

Anunt rapid 4
Gazduim clanuri de CS:S si CS:GO. Oferim categorie pe forum si moderator liderilor si co-liderilor.
Detinatorul clanului impreuna toti membrii clanului beneficiaza de admin gratuit pe serverul de mix. 
Daca clanul este loial atunci liderul si co-liderul vor primi cadou Admin-Full permanent pe serveul classic.
Loialitatea se confirma de catre staff atunci cand faceti cererea de gazduire clan.

ZAXXYAX

Premium
 • Content Count

  4,208
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  72

ZAXXYAX last won the day on July 3

ZAXXYAX had the most liked content!

About ZAXXYAX

 • Rank
  # Legenda Vie #
 • Birthday 03/04/1999

Contact Methods

 • Skype
  bugged.extazzy
 • Steam ID
  STEAM_0:1:447604784

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Oras
  Constanta
 • Nick
  ZAXXYAX

Converted

 • Bio
  Respect pe cine ma respecta!

Recent Profile Visitors

18,443 profile views
 1. ZAXXYAX

  Regulament General

  Am vazut ca multi dintre voi habar nu aveti ce e 2x post,spam,off-topic sau post hunt.O sa va explic aici ce inseamna fiecare. 2X POST: 2x post este atunci cand un utilizator posteaza 2 mesaje UNUL DUPA ALTUL FARA a mai posta cineva intre mesajele lui. Doar atunci !! De exemplu: La fel si pentru 3x,4x,...,100x. Spam: "Spamming (sau spam) este procesul de expediere a mesajelor electronice nesolicitate, de cele mai multe ori cu caracter comercial, de publicitate pentru produse si servicii dubioase, practicata în industria e-marketingului si de proprietarii de siteuri pornografice." Off-topic: Este intalnit mai ales în cazul discutiilor pe forumuri. Discutii in afara unui subiect stabilit anterior, care nu are legatura cu subiectul discutat. Exemplu: Intr-un topic se discuta despre un admin, dar tu postezi despre ce-ai facut vara asta. Ei bine, acela este off-topic. Post-hunt: Post-hunt este atunci cand un utlizator posteaza mesaje gen: "gg,bravo,frumos,etc" doar de dragul de a face posturi. Daca este nevoie fac si aici un exemplu.
 2. Deci sa inteleg ca este adevarat,ca si eu am vazut acel topic cu dovada si el dorea doar sa fie descalificat si nu voia sa i se reseteze rankul,corect?
 3. Din cate am vazut a fost o dovada cand facea kill-uri pe un afk.
 4. NU E PROBLEMA DE RAZBOI

  1. Show previous comments  7 more
  2. Ion 777

   Ion 777

   =_))))))))

  3. ZAXXYAX

   ZAXXYAX

   Hai ca faceti voi chat la statusul meu 

  4. RaZvAnNN
 5. Playerul Kannabys este descalificat si nu poate participa deoarece pe noapte face rank abuzand,intra 2 conturi sau ce face si lasa 1 spec si pe unu joaca,martor = eu
 6. Da Baunty,vasiok este descalificat eu am fost 3 nopti la rand si l-am urmarit si aseara i-am spus ca il descalific.
 7. Este,sper sa am si membrii mei on ca mai des cold si kitsu sunt inactivi.
 8. ZAXXYAX

  finisat [Concurs Followeri] Staff Forum Only

  Astept un ss pe skype sau PM.
 9. ZAXXYAX

  finisat [Concurs Followeri] Staff Forum Only

  Am rezolvat.
 10. ZAXXYAX

  finisat [Concurs Followeri] Staff Forum Only

  Cei care sunt co-admin/s.mod/g.mod etc si sunt si designeri i-am trecut si la designeri sa fie totul in regula. Iar gradul premium member l-am pus deoarece face parte din staff si poate castiga admin-full. @iGreen ** POSTAT ** @Florin256 @NoHack @Marian @Ingerutz @XeNoN. @BronXy @Jackass @Rafi 文 @SeRgIu <3 @Denis26 @JhOn @Luke (!) Nepostat (!) Administratori: @HeT.h @Twintr0K #3# @DARK ONE. Co-Administratori: @LUXOR S.MOD: @Claus @Cristian.aka.LaGy @ObIto @RaZvAnNN G.MOD: Alkatraz (Kawse) @Wannted @Master. @SNOW @AkTiV1 Moderator: @AfGanistaNu @Ganja112 @IbuyPOWER.l CrystyaN @R7 ✪ JK @redx23 @Sergiuu @Sn[a]Ke Designers: LUXOR# Obito Sergiuu @XREDmi @Mihai. @ADRENALINE★ @Addicted Premium Member: @Vasiok Barosanu

De ce ELITEROYAL?

Pentru ca suntem o comunitate de gaming foarte veche din 2013 care detine servere bine configurate 24/7 si 365/365. Majoritatea staffului nostru este matur si cu o experienta vasta care va poate ajuta in orice situatie. Va asteptam si pe Dvs sa faceti parte din staff cu o simpla cerere. Va dorim distractie placuta alaturi de noi.

×