Jump to content

Anunt rapid 1
Daca esti un jucator activ pe serverele noastre atunci te asteptam cu mare placere cu o cerere grad la categoria serverului preferat.
Suntem in cautare de un staff activ si serios care are capacitatea de a rezolva problemele intr-un mod calm si eficient, gradele sunt gratuite, nu se necesita multe ore pentru aplicare si raspunsul il primiti in maxim 24 de ore, iar daca sunteti o persoana pozitiva, stafful va lasa o parere buna si daca aveti caracteristicile de mai sus atunci probabilitatea ca cererea sa fie acceptata este 99%.
Va asteptam cu drag si va dorim o distractie placuta alaturi de noi si nu uitati ca daca intalniti neintelegeri cu cineva din admini sau jucatori noi va ajutam sa ajungeti la o solutie pozitiva in orice situatie.

Anunt rapid 2
Acceptam moderatori, global moderatori si designeri. Daca indepliniti conditiile necesare atunci va asteptam cu o cerere.
Chiar daca nu indepliniti una sau doua conditii noi oricum va incurajam sa faceti cererea si impreuna cu stafful nostru o sa facem exceptie in dependenta de importanta conditiilor neindeplinite.

Anunt rapid 3
Oferim DNS gratuit (nume.eliteroyal.ro sau nume.eliteroyal.org) si categorie pe forum pentru servere de orice tip.
Detinatorul beneficiaza de moderator la categoria serverului si promovare din partea comunitatii. Servere gazduite in PC nu se accepta.

Anunt rapid 4
Gazduim clanuri de CS:S si CS:GO. Oferim categorie pe forum si moderator liderilor si co-liderilor.
Detinatorul clanului impreuna toti membrii clanului beneficiaza de admin gratuit pe serverul de mix. 
Daca clanul este loial atunci liderul si co-liderul vor primi cadou Admin-Full permanent pe serveul classic.
Loialitatea se confirma de catre staff atunci cand faceti cererea de gazduire clan.

woag

CSS Staff
 • Content count

  17
 • Joined

 • Last visited

About woag

 • Rank
  STAFF MG.ELITEROYAL

Profile Information

 • Oras
  Cernavoda

Recent Profile Visitors

37 profile views
 1. woag

  acceptat Upgrade Grad (+Veteran)

  saracule
 2. woag

  Cerere upgrade Originall

  contra
 3. woag

  acceptat HeX|NoBodyKnows| Cerere Helper

  Contra regulamentul era MG.ELITEROYAL editeza-l si o sa iei pro...
 4. woag

  acceptat S{a}B{i}E cerere helper

  pro fratele meu :))
 5. aa am rezolvat aymy gata ms
 6. v90 si da este pe no steam jucam linistit pana acum
 7. Salut as vrea sa va spun ca o sa fiu putin inactiv de pe sv pt ca nu imi merge cs-ul adica efectiv nu imi arata meniul este doar imagine aceea de la css daca puteti sa ma ajutati va rog sa o faceti ! Discord : MG.ELITEROYALE.RO | FRAME™#8105
 8. Nume: Mihai Alexandru Vârstă: 12 Ani Nick: woah Steam ID: STEAM_0:1:200034502 De când ai gradul actual: 16.8.2018 Ce grad vrei: Admin De ce vrei upgrade: sa ajut server-ul sa scape de codati Link gametracker cu orele: https://www.gametracker.com/player/woah/193.84.64.242:27015/
 9. woag

  cerere unban

  Contra
 10. Numele de pe server:woah Propunere:am putea adauga niste mape de cs 1.6 Beneficii:Nostalgia =] Alte mențiuni:ñimic _________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Orice propunere este bine venită.
 11. woag

  rezolvat Cerere unban woah 2

  man era o gluma si ayman ma injura pe mine glumim...
 12. *Nume real:Mihai Alexandru *Nickname:woah *Vârsta:12 *Steam ID:STEAM_0:1:200034502 *Adminul care va banat:Originall *Link sourcebans cu banul: Alte mențiuni:

De ce ELITEROYAL?

Pentru ca suntem o comunitate de gaming foarte veche din 2013 care detine servere bine configurate 24/7 si 365/365. Majoritatea staffului nostru este matur si cu o experienta vasta care va poate ajuta in orice situatie. Va asteptam si pe Dvs sa faceti parte din staff cu o simpla cerere. Va dorim distractie placuta alaturi de noi.

×