Jump to content

Anunt rapid 1
Daca esti un jucator activ pe serverele noastre atunci te asteptam cu mare placere cu o cerere grad la categoria serverului preferat.
Suntem in cautare de un staff activ si serios care are capacitatea de a rezolva problemele intr-un mod calm si eficient, gradele sunt gratuite, nu se necesita multe ore pentru aplicare si raspunsul il primiti in maxim 24 de ore, iar daca sunteti o persoana pozitiva, stafful va lasa o parere buna si daca aveti caracteristicile de mai sus atunci probabilitatea ca cererea sa fie acceptata este 99%.
Va asteptam cu drag si va dorim o distractie placuta alaturi de noi si nu uitati ca daca intalniti neintelegeri cu cineva din admini sau jucatori noi va ajutam sa ajungeti la o solutie pozitiva in orice situatie.

Anunt rapid 2
Acceptam moderatori, global moderatori si designeri. Daca indepliniti conditiile necesare atunci va asteptam cu o cerere.
Chiar daca nu indepliniti una sau doua conditii noi oricum va incurajam sa faceti cererea si impreuna cu stafful nostru o sa facem exceptie in dependenta de importanta conditiilor neindeplinite.

Anunt rapid 3
Oferim DNS gratuit (nume.eliteroyal.ro sau nume.eliteroyal.org) si categorie pe forum pentru servere de orice tip.
Detinatorul beneficiaza de moderator la categoria serverului si promovare din partea comunitatii. Servere gazduite in PC nu se accepta.

Anunt rapid 4
Gazduim clanuri de CS:S si CS:GO. Oferim categorie pe forum si moderator liderilor si co-liderilor.
Detinatorul clanului impreuna toti membrii clanului beneficiaza de admin gratuit pe serverul de mix. 
Daca clanul este loial atunci liderul si co-liderul vor primi cadou Admin-Full permanent pe serveul classic.
Loialitatea se confirma de catre staff atunci cand faceti cererea de gazduire clan.

iGreen

Fondator
 • Content count

  9,825
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  200

iGreen last won the day on August 16

iGreen had the most liked content!

About iGreen

 • Rank
  Son Of The Morning
 • Birthday 09/22/1994

Contact Methods

 • Website URL
  eliteroyal.ro
 • Skype
  join_orange
 • Steam ID
  STEAM_0:1:95356552

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Oras
  Jamaica
 • Interests
  Vida marginal.
 • Nick
  iGreen

Converted

 • Bio
  Life leader.

Recent Profile Visitors

19,652 profile views
 1. Concursul se prelungeste pe inca 5 zile, scopul concursului este pentru a ajuta la popularea serverului, atata timp cat nu isi va face efectul concursul va fi prelungit, altfel n-are rost.
 2. Green poți să-mi spui de ce nu pot intra pe server? 

   

  1. iGreen

   iGreen

   cum adica nu poti intra? dai copy paste la ceea ce iti apare in consola atunci cand incerci sa te conectezi.

  2. Adrian20000

   Adrian20000

   green poti intra pe server ?

   nu am luat helperul in joc

    

 3. Buna, revenim cu un nou concurs care consta in acumularea orelor in joc. Nu este nimic complicat, pentru a afla orele folositi comanda !active pe chatul serverului. Orele au fost resetate azi [28.07] Concursul va fi cu !topkills, cine va avea cele mai multe killuri la data de 5 august va fi castigator. Premii: Locul - Licenta CS:GO pe steam [click] + GOD [1 luna] pe classic [v34] + WarMod pe MIX [v34]. Locul - GOD [1 luna] pe classic [v34] + WarMod pe MIX [v34]. Locul - VIP Premium [click] pe forum. De stiut: Concursul dureaza 1 saptamana incepand de azi [28.07] pana pe 5 august ora 23:59. Castigatorul ultimului concurs a fost @Harap - http://eliteroyal.org/forum/topic/14268-arhiva-castigatori/ SUCCES! 🙂
 4. iGreen

  Arhiva castigatori

  22.07
 5. iGreen

  finisat Concurs v34

  @Denisdaca ai organizat concursul atunci adauga in arhiva castigatori dupa model si pune un titlu frumos cum am pus si la celalalte concursuri, si desigur nu uita de tag si prefix, invatati-va sa faceti ordine din urma voastra, ms
 6. Salutare dragi jucatori de css old school, revenim cu un nou concurs pentru playerii nostri loiali care consta in acumularea orelor in joc. Nu este nimic complicat, pentru a afla orele folositi comanda !active pe chatul serverului. Premii: ✅ Locul 1️⃣ - Licenta CS:Source pe steam [click] + GOD [1 LUNA] pe public.eliteroyal.ro + VIP Premium [PERMANENT] pe forum. ✅ Locul 2️⃣ - Admin-Full [PERMANENT] pe public.eliteroyal.ro + VIP Premium [PERMANENT] pe forum. ✅ Locul 3️⃣ - VIP Premium [1 LUNA] pe forum. De stiut: Se iau in calcul doar 5 ore acumulate la spectator. Orele au fost resetate azi [06.07] Concursul dureaza 2 saptamani incepand de azi [06.07] pana pe 19 iulie ora 23:59. Va dorim mult succes!
 7. @Tryharderu' Felicitari, pe la vreo 20:00 sa ma contactezi pe skype pentru a primi datele de la premiu. 🙂
 8. cu placere. pune cineva o poza la topkills? urmatorul concurs va fi cu !tophs si premiul va fi css steam sau csgo steam sau va fi cu !active si se vor pune doar orele jucate, daca aveti propuneri in legatura cu asta va ascult cu placere.
 9. @KNOWLLS Daca scrie outlast inseamna ca e Outlast. Puneti va rog o poza cu !topkills sa vedem cine e castigatorul ca sa oferim premiul si sa incepem alt concurs.
 10. @iGreen daca iti dau un pumn cu dreapta și sunt stângaci înseamnă că te-am lovit ? 😌😐😕

  1. Show previous comments  13 more
  2. SERGIU.

   SERGIU.

   Rad mai târziu

    :))) te întreb eu pe tine acum cv?

  3. iGreen

   iGreen

   deja m'ai intrebat

  4. Yassir

   Yassir

   abia acum am vazut statusu asta :)))) 

 11. iGreen

  respins Cerere helper DeadShot

  Este ultima data cand ai lasat reply la categoria asta. n-ai admin nu te baga. nu mai intra in categoria asta te rog.
 12. iGreen

  BLACKLIST [21.06.2018]

  Update.
 13. Pentru a reseta rankul postati cineva statisticile de pe server in topicu asta ->
 14. Salutare dragi playeri de css. Dupa cum stiti pe serverul nostru se organizeaza concursuri non-stop si asa va fi mereu, se termina 1 si se incepe altu si tot asa. Ca sa oferim o sansa la toti sa castige premiile oferite noi vom reseta rankul de fiecare data la fiecare concurs, dar pentru a tine cont de topurile si rankurile precedente inainte de resetare se posteaza statisticile in acest topic -> http://eliteroyal.org/forum/topic/14829-top-topknife-tophs-topkills-statistici/ . Concursul, ca de obicei este simplu, de data asta tine de !topkills, adica cine va avea cele mai multe killuri pe data de 4 iulie (durata 2 saptamîni) la ora 23:59 va fi castigatorul si prin urmare va primi urmatoarele premii: ✅ Locul 1 - Outlast, un joc steam de 14 euro recunoscut in toata lumea si probabil jucat de 80% din gameri [ CLICK ] + GOD permanent pe serverul public + admin pe mix + super moderator pe comunitate + VIP Premium permanent pe comunitate. ✅ Locul 2 - Admin-Full permanent pe serverul public + admin pe mix + VIP Premium permanent pe comunitate. ✅ Locul 3 - Admin pe mix + VIP Premium permanent pe comunitate. Va dorim distractie placuta alaturi de noi si nu uitati sa chemati si prietenii. Rankul a fost resetat, spor la fraguri si succes. ❗ATENTIE❗Cine va fi prins ca triseaza la concurs va fi descalificat de la acest concurs si de la concursul urmator.

De ce ELITEROYAL?

Pentru ca suntem o comunitate de gaming foarte veche din 2013 care detine servere bine configurate 24/7 si 365/365. Majoritatea staffului nostru este matur si cu o experienta vasta care va poate ajuta in orice situatie. Va asteptam si pe Dvs sa faceti parte din staff cu o simpla cerere. Va dorim distractie placuta alaturi de noi.

×