Jump to content

Anunt rapid 1
Daca esti un jucator activ pe serverele noastre atunci te asteptam cu mare placere cu o cerere grad la categoria serverului preferat.
Suntem in cautare de un staff activ si serios care are capacitatea de a rezolva problemele intr-un mod calm si eficient, gradele sunt gratuite, nu se necesita multe ore pentru aplicare si raspunsul il primiti in maxim 24 de ore, iar daca sunteti o persoana pozitiva, stafful va lasa o parere buna si daca aveti caracteristicile de mai sus atunci probabilitatea ca cererea sa fie acceptata este 99%.
Va asteptam cu drag si va dorim o distractie placuta alaturi de noi si nu uitati ca daca intalniti neintelegeri cu cineva din admini sau jucatori noi va ajutam sa ajungeti la o solutie pozitiva in orice situatie.

Anunt rapid 2
Acceptam moderatori, global moderatori si designeri. Daca indepliniti conditiile necesare atunci va asteptam cu o cerere.
Chiar daca nu indepliniti una sau doua conditii noi oricum va incurajam sa faceti cererea si impreuna cu stafful nostru o sa facem exceptie in dependenta de importanta conditiilor neindeplinite.

Anunt rapid 3
Oferim DNS gratuit (nume.eliteroyal.ro sau nume.eliteroyal.org) si categorie pe forum pentru servere de orice tip.
Detinatorul beneficiaza de moderator la categoria serverului si promovare din partea comunitatii. Servere gazduite in PC nu se accepta.

Anunt rapid 4
Gazduim clanuri de CS:S si CS:GO. Oferim categorie pe forum si moderator liderilor si co-liderilor.
Detinatorul clanului impreuna toti membrii clanului beneficiaza de admin gratuit pe serverul de mix. 
Daca clanul este loial atunci liderul si co-liderul vor primi cadou Admin-Full permanent pe serveul classic.
Loialitatea se confirma de catre staff atunci cand faceti cererea de gazduire clan.

RaZzor < LoW KicK >

User
 • Content count

  738
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

RaZzor < LoW KicK > last won the day on June 4

RaZzor < LoW KicK > had the most liked content!

5 Followers

About RaZzor < LoW KicK >

 • Rank
  ONE MAN ARMY

Contact Methods

 • AIM
  D-ala de la NA`VI
 • Skype
  PM
 • Steam ID
  PM

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Oras
  PM
 • Nick
  Kawse

Converted

 • Bio
  PM

Recent Profile Visitors

1,397 profile views
 1. RaZzor < LoW KicK >

  Propuneri Server

  =]]] @Ayman Vlogs eu zic ca @ZeuS#. ti-a dat o propunere frumoasa.
 2. RaZzor < LoW KicK >

  Propunere gabriel

  Pune o denumire decenta la topic si respecta modelul ce l-ai pus acolo.
 3. RaZzor < LoW KicK >

  finisat [Concurs] Cel mai frumos birou de Gaming - By TiGeR

  Ok. O sa facem astfel sunt 5 participanti, Jackass va fi numarul 1, PuFu nr. 2, Warning 3 si Luke 4. Acum 1,2,3,4 le pun in random.org imediat anunt cine a castigat si ce a castigat. Min: 1 Max:4 Result: 1 Deci winnerul este @Jackass ! Felicitari mai multe detalii in PM.
 4. RaZzor < LoW KicK >

  finisat [Concurs] Cel mai frumos birou de Gaming - By TiGeR

  up
 5. RaZzor < LoW KicK >

  finisat [Concurs] Cel mai frumos birou de Gaming - By TiGeR

  6 Participanti? Mai asteptam! UP
 6. Concursul va avea castigatori in orice caz, avand in vedere ca dovezile lui RyN cat si argumentele lui Sandu la fel de convingatoare as spune sa se dea acelasi premiu la toti trei, premiul ce era pentru locul 2. @Sandu # @?RyN? stiu ca nu va pare ok ideea asta, dar voi v-ati facut-o singuri cu mana voastra. Altfel nu vad iesire din situatie. EDIT: daca se poate de vazut prin log atunci e foarte bine, daca sunteti prinsi fraudand, gen sa fie : Sandu has won 3 points for killing TUDOR with knife, de vreo 10 ori la rand cred ca nu va fi ok...
 7. Salut, m-am gandit sa organizez un concurs. In ce consta concursul dat? In acest concurs vom afla la cine e cel mai frumos loc de Gaming/Birou. Postati dupa model: Nume, prenume: Varsta: Poze cu biroul: *Voturi: Alte mentiuni?: Votati dupa modelul dat: Pe cine votezi?: Motivul (argumente): Alte mentiuni?: Premiul il voi spune in cursul zilei de azi/maine. Chiar daca nu ar fi un premiu cred ca v-ar fi placut sa vedeti cine si unde sta. La modelul de participare la * voi edita eu, acolo nu completati cu nimic. Succes tuturor! Sesiunea inscriilor vor fi pana pe data de 6 Iunie 2018 si sesiunea voturilor se vor incepe pe 6 Iunie 2018 si se vor incheia pe 13 Iunie 2018.
 8. RaZzor < LoW KicK >

  finisat Concurs CSS v34 - 2v2 - mix2.eliteroyal.ro

  Numele echipei: Lone4ever Membrii echipei: Kawse si VeTeRan Un scurt mesaj fair-play pentru competitori: Bafta.

De ce ELITEROYAL?

Pentru ca suntem o comunitate de gaming foarte veche din 2013 care detine servere bine configurate 24/7 si 365/365. Majoritatea staffului nostru este matur si cu o experienta vasta care va poate ajuta in orice situatie. Va asteptam si pe Dvs sa faceti parte din staff cu o simpla cerere. Va dorim distractie placuta alaturi de noi.

×