Jump to content

Anunt rapid 1
Daca esti un jucator activ pe serverele noastre atunci te asteptam cu mare placere cu o cerere grad la categoria serverului preferat.
Suntem in cautare de un staff activ si serios care are capacitatea de a rezolva problemele intr-un mod calm si eficient, gradele sunt gratuite, nu se necesita multe ore pentru aplicare si raspunsul il primiti in maxim 24 de ore, iar daca sunteti o persoana pozitiva, stafful va lasa o parere buna si daca aveti caracteristicile de mai sus atunci probabilitatea ca cererea sa fie acceptata este 99%.
Va asteptam cu drag si va dorim o distractie placuta alaturi de noi si nu uitati ca daca intalniti neintelegeri cu cineva din admini sau jucatori noi va ajutam sa ajungeti la o solutie pozitiva in orice situatie.

Anunt rapid 2
Acceptam moderatori, global moderatori si designeri. Daca indepliniti conditiile necesare atunci va asteptam cu o cerere.
Chiar daca nu indepliniti una sau doua conditii noi oricum va incurajam sa faceti cererea si impreuna cu stafful nostru o sa facem exceptie in dependenta de importanta conditiilor neindeplinite.

Anunt rapid 3
Oferim DNS gratuit (nume.eliteroyal.ro sau nume.eliteroyal.org) si categorie pe forum pentru servere de orice tip.
Detinatorul beneficiaza de moderator la categoria serverului si promovare din partea comunitatii. Servere gazduite in PC nu se accepta.

Anunt rapid 4
Gazduim clanuri de CS:S si CS:GO. Oferim categorie pe forum si moderator liderilor si co-liderilor.
Detinatorul clanului impreuna toti membrii clanului beneficiaza de admin gratuit pe serverul de mix. 
Daca clanul este loial atunci liderul si co-liderul vor primi cadou Admin-Full permanent pe serveul classic.
Loialitatea se confirma de catre staff atunci cand faceti cererea de gazduire clan.

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 07/15/2018 in all areas

 1. 2 points
  Buna, revenim cu un nou concurs care consta in acumularea orelor in joc. Nu este nimic complicat, pentru a afla orele folositi comanda !active pe chatul serverului. Orele au fost resetate azi [28.07] Concursul va fi cu !topkills, cine va avea cele mai multe killuri la data de 5 august va fi castigator. Premii: Locul - Licenta CS:GO pe steam [click] + GOD [1 luna] pe classic [v34] + WarMod pe MIX [v34]. Locul - GOD [1 luna] pe classic [v34] + WarMod pe MIX [v34]. Locul - VIP Premium [click] pe forum. De stiut: Concursul dureaza 1 saptamana incepand de azi [28.07] pana pe 5 august ora 23:59. Castigatorul ultimului concurs a fost @Harap - http://eliteroyal.org/forum/topic/14268-arhiva-castigatori/ SUCCES! 🙂
 2. 1 point
  Denis inainte sa plece la fete =))
 3. 1 point
  B R Ø N X ★

  Cerere Helper

  1. Ai facut cerere la Desing Zone 2. Pe ce sv vrei grad? 3. Vei avea un model de respectat. Daca nu te pricepi, lasa-mi un pm sa te ajut.
 4. 1 point
 5. 1 point
  Denis

  Membrul Lunii

  Actualizat!
 6. 1 point
  iGreen

  Membrul Lunii

  Aici voi posta in fiecare luna cum se alege membrul lunii. De obicei se alege dupa punctele de reputatie sau dupa numarul de postari. Membrul lunii apare jos pe pagina principala, ca in poza de mai jos: Membrul lunii octombrie 2017 @Ingerutz De ce a fost ales ingerutz? Mai jos va prezint o poza cu statistici: Dupa cum vedeti Ingerutz a primit cele mai multe puncte de reputatie in luna octombrie si de asta va fi ales membrul lunii noiembrie. De ce nu a fost ales Skyzo avand cele mai multe postari pe luna octombrie? Pentru ca se ia in vedere si activitatea pe servere. In fiecare luna o sa postez poza cu statistici ca sa nu apara intrebari. ----------------------------------------------------------------------- Membrul lunii decembrie 2017 @ZAXXYAX ZAXXYAX a primit cele mai multe puncte de reputatie in luna noiembrie si de asta va fi ales membrul lunii decembrie. De ce nu a fost ales Gabriel avand cele mai multe postari pe luna octombrie? Pentru ca ZAXXYAX a fost mai activ pe serverele comunitatii. ----------------------------------------------------------------------- Membrul lunii ianuariue 2018 @ZAXXYAX ZAXXYAX a primit cele mai multe puncte de reputatie in luna noiembrie si de asta va fi ales membrul lunii ianuarie. ----------------------------------------------------------------------- Membrul lunii martie 2018 @Denis Denis a primit cele mai multe puncte de reputatie si a fost cel mai activ membru al comunitatii in ultimile 30 de zile. Felicitari. ----------------------------------------------------------------------- Membrul lunii iunie 2018 @Yassir Yassir a fost cel mai activ membru al comunitatii in ultimele 30 de zile. Felicitari. ----------------------------------------------------------------------- Membrul lunii iulie 2018 @Warning Warning a primit cele mai multe puncte de reputatie si a fost cel mai activ membru al comunitatii in ultimele 30 de zile. Felicitari.
 7. 1 point
  Warning

  Noul hit al anului 2018 =))

  Noul hit al anului 2018 =))
 8. 1 point
  Concursul se prelungeste pe inca 5 zile, scopul concursului este pentru a ajuta la popularea serverului, atata timp cat nu isi va face efectul concursul va fi prelungit, altfel n-are rost.
 9. 1 point
  K3NZ4_Ro.

  Reclamatie Zohan

  Nume:Alex Nick:kenzor#1337 Vârsta:11 Admin reclamat:zohan Data/Ora:11:38 Dovada contra admin: https://imgur.com/gallery/zgUmo9Q https://imgur.com/gallery/Z1vUQ0E https://imgur.com/gallery/0wPaYvP Bonus ne injura la mic Martori (să confirme pe forum): Mafia dark Alte mențiuni: :x
 10. 1 point
  Yassir

  Cerere Helper Nenea Tanti

  Nu te mai baga in serverul lui ayman te rog
 11. 1 point
  butu meu chi mai faci
 12. 1 point
  I'm a Banana

  Cerere Helper Nenea Tanti

  Pro esti active CoolGuy
 13. 1 point
  vlad-ment

  Mr.Moky

  Vrerau sa fiu admin ca sa ajut de haceri si de alti care fac Rau la server Terog =D
 14. 1 point
  Original

  Cerere Helper [Ion 777]

  contra
 15. 1 point
  Ayman Vlogs

  Helper

  Asa mai vorbim si noi :)))
 16. 1 point
  andreyut

  Cerere Grad andreyut (HELPER)

  hai să nu mai facem off topic bine? când am "înjurat" fără motiv? adu-mi o dovadă și mă car de pe forumul ăsta și eventual de pe server. dacă mai ai ceva să-mi zici ai PM, nu se merită să facem chat aici ^_^
 17. 1 point
  K3NZ4_Ro.

  [Cerere Grad] FTS.GFX

  no' cum sa nu ii dau pro "butului" meu . pro
 18. 1 point
  Nume:Sopirtoc Alex, Sopirtoc Bogdan Vârstă:10 , 15 Nick:kenzor#1337 Steam ID:STEAM_0:0:221101723 De când ai gradul actual:26.06.2018 Ce grad vrei:VETERAN De ce vrei upgrade:Pentru ca sunt activ am orele respective si sa ingrijesc sv-u Link gametracker cu orele:Am 2 conuri asha ca asta e cu 10 ore https://imgur.com/gallery/k2C6HGP si asta cu 89 https://imgur.com/gallery/dT8y3EF
 19. 1 point
  Yassir

  [Cerere Grad] FTS.GFX

  @Ayman Vlogs cand accepti pe cineva ca si admin nu uita sa ii pui si gradul pe forum @Fuck The System rezolvat
 20. 1 point
  PRO pentru ca este activ si de treaba
 21. 1 point
  Fuck The System

  cerere grad Helper

  ayman a spus ca e permis *CITEZ* "Puteti sta 10 ore afk ca sa faceti grad, eu nu va dau kick ca dark one..."
 22. 1 point
  Linkachu

  Cerere grad HELPER Zohan

  N-am scris pe contul potrivit 😀
 23. 1 point
  Denis

  Membrul Lunii

  Actualizat!
 24. 0 points
  Frică, durere şi apoi un fenomen misterios prin care creierul prinde viaţă chiar înaintea de clipa morţii, sunt, potrivit chimiştilor, trăirile pe care le încearcă omul înainte de a trece în lumea de dincolo. Oamenii de ştiinţă au explorat multe dintre lucrurile care se întâmplă cu corpul şi mintea muribunzilor şi, deşi moartea rămâne un mister, această experienţă poate fi înţeleasă prin diferite reacţii chimice ce se produc în creier.
 25. 0 points
  Original

  [Cerere Grad] FTS.GFX

  ser? asa am eu parerea da? ce are ma ca e un but si jumatate fts:d

De ce ELITEROYAL?

Pentru ca suntem o comunitate de gaming foarte veche din 2013 care detine servere bine configurate 24/7 si 365/365. Majoritatea staffului nostru este matur si cu o experienta vasta care va poate ajuta in orice situatie. Va asteptam si pe Dvs sa faceti parte din staff cu o simpla cerere. Va dorim distractie placuta alaturi de noi.

×