Jump to content

Anunt rapid 1
Daca esti un jucator activ pe serverele noastre atunci te asteptam cu mare placere cu o cerere grad la categoria serverului preferat.
Suntem in cautare de un staff activ si serios care are capacitatea de a rezolva problemele intr-un mod calm si eficient, gradele sunt gratuite, nu se necesita multe ore pentru aplicare si raspunsul il primiti in maxim 24 de ore, iar daca sunteti o persoana pozitiva, stafful va lasa o parere buna si daca aveti caracteristicile de mai sus atunci probabilitatea ca cererea sa fie acceptata este 99%.
Va asteptam cu drag si va dorim o distractie placuta alaturi de noi si nu uitati ca daca intalniti neintelegeri cu cineva din admini sau jucatori noi va ajutam sa ajungeti la o solutie pozitiva in orice situatie.

Anunt rapid 2
Acceptam moderatori, global moderatori si designeri. Daca indepliniti conditiile necesare atunci va asteptam cu o cerere.
Chiar daca nu indepliniti una sau doua conditii noi oricum va incurajam sa faceti cererea si impreuna cu stafful nostru o sa facem exceptie in dependenta de importanta conditiilor neindeplinite.

Anunt rapid 3
Oferim DNS gratuit (nume.eliteroyal.ro sau nume.eliteroyal.org) si categorie pe forum pentru servere de orice tip.
Detinatorul beneficiaza de moderator la categoria serverului si promovare din partea comunitatii. Servere gazduite in PC nu se accepta.

Anunt rapid 4
Gazduim clanuri de CS:S si CS:GO. Oferim categorie pe forum si moderator liderilor si co-liderilor.
Detinatorul clanului impreuna toti membrii clanului beneficiaza de admin gratuit pe serverul de mix. 
Daca clanul este loial atunci liderul si co-liderul vor primi cadou Admin-Full permanent pe serveul classic.
Loialitatea se confirma de catre staff atunci cand faceti cererea de gazduire clan.

CSS2.ELITEROYAL.RO

Subforums

 1. Regulament, Informatii & Anunturi

  Toate anunturile si informatiile cele mai importante se afla aici. Pentru a evita neintelegeri te rugam sa citesti aici inainte de a naviga in categoria serverului. Tot aici se afla si regulamentul, iti recomandam strict sa il citesti.

  20
  posts
 2. Cerere Helper & Admin

  Daca ai dorinta sa mentii serverul intr-o atmosfera placuta in asa fel ca jucatorii sa fie multumiti atunci te asteptam cu drag in stafful nostru!

  3,132
  posts
 3. Server Staff

  Tot ce e legat de administratia serverului, de exemplu: lista staff, excluderi, absente, contacte si alte informatii utile.

  6
  posts
 4. CERERE: unban ungag/unmute

  Ai primit ban sau mute pe nedrept? Atunci te asteptam cu o cerere in acest sub-forum.

  2,523
  posts
 5. Reclamatii Staff si Jucatori

  Ai dovezi cum un admin sau jucator incalca regulamentul? Atunci te asteptam cu nerabdare cu o reclamatie.

  2,072
  posts
 6. Discutii si Propuneri

  Toate discutiile si propunerile serverului se afla aici. Daca ai intrebari, probleme sau nelamuriri noi te ascultam si te ajutam. Tot in acest sub-forum te asteptam cu propuneri pentru imbunatarirea serverului, orice propunere este bine venita.

  2,623
  posts

0 topics in this forum

There are no topics in this forum yet

De ce ELITEROYAL?

Pentru ca suntem o comunitate de gaming foarte veche din 2013 care detine servere bine configurate 24/7 si 365/365. Majoritatea staffului nostru este matur si cu o experienta vasta care va poate ajuta in orice situatie. Va asteptam si pe Dvs sa faceti parte din staff cu o simpla cerere. Va dorim distractie placuta alaturi de noi.

×